Bedlampjes Ikea

Kinderen vinden het vaak leuk om voor het slapen gaan nog even een boekje te lezen. Het is daarom handig om bij het bed een lampje te hangen. Bij Ikea verkopen ze leuke én betaalbare bedlampjes. Wij zetten de vijf leukste Ikea bedlampjes op een rij!

bedlampjes ikea

Het woonwarenhuis Ikea verkoopt kinderlampen in diverse leuke figuren. Van een hart tot ster en van een kever tot maan. En het leukste van alles: de lampen kosten niet meer dan 15 euro. Bekijk hieronder onze favorieten.

Top 5 leukste bedlampjes van Ikea

1. SMILA BLOMMA
Kan je kleine meid geen genoeg krijgen van roze spulletjes op haar kamer? Dan vind ze vast deze lamp in de vorm van een roze bloem ook super leuk. Het zachte licht zorgt voor een gezellige sfeer in de slaapkamer.

2. SKOJIG
De groene wandlamp is zeer geschikt als lees-lamp. Zo kunnen kinderen nog even in bed lezen voordat ze gaan slapen. De lamp met wolkjes is ook verkrijgbaar als bureaulamp of hanglamp.

3. SMILA STJÄRNA
Erg toepasselijk op een slaapkamer: een grote ster als lamp. De gaatjes in de sterrenlamp zorgen voor een extra speels lichteffect.

4. SPÖKA
Wat vind je van dit grappige beestje? Erg leuk op een kamer met veel blauwe accessoires. Het leuke aan deze lamp is dat je hem aan en uit doet door simpelweg de lamp aan te raken.

5. SMILA HJÄRTA
Ook een echte sfeermaker in de kinderkamer is deze rode lamp. Net als de andere lampen is deze hartlamp beveiligd tegen nieuwsgierige kindervingertjes. Ze geven weinig warmte af, waardoor kinderen hun handen niet kunnen verbranden.

Meer bedlampjes voor de kinderkamer

Naast Ikea zijn er nog veel meer winkels en webshops waar je terecht kunt voor kinderkamer verlichting. Bij Jut en Juul verkopen ze leuke bedlampjes van figuren, zoals een huisje of konijntje.

Kijk voor meer ideeën en informatie over bedlampjes eens in het artikel over een nachtlampje. Ook een contactdooslampje kan prima als bedlamp functioneren!

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie