Babykamer taupe

Ben je op zoek naar een neutrale kleur voor de babykamer? Wat dacht je van de kleur taupe? Deze warme en rustige kleur is een combinatie tussen grijs en bruin, beschikbaar in verschillende tinten en makkelijk te combineren met andere kleuren. Kortom: in een taupe babykamer slaapt elke baby als een roos.

babykamer taupe

Babykamer taupe

Een babykamer taupe creëer je het snelst met een taupe kleurig likje verf op de muren. De kleur is verkrijgbaar in verschillende tinten: van licht tot donker en van subtiel tot sterk aanwezig. De ene tint neigt daarbij meer naar grijs en de ander juist meer naar bruin. Bij Levis kun je je taupe hart ophalen met een ruime keuze. Babykamer Oslo Grijs en Babykamer Toronto zijn voorbeelden van complete babykamers waarbij taupe is gebruikt.

Taupe combineren

Taupe is een kleur die je moeiteloos met andere kleuren kunt cominberen: groen en wit, maar ook met blauw en roze om de babykamer taupe toch een jongens- of meisjesachtige touch mee te geven. Voor een basic brocante uitstraling van de babykamer combineer je taupe met een landelijk, witte meubelserie.

Accessoires

Zoals in elke ruimte in huis zijn accessoires in een babykamer taupe ook de finishing touch. Kijk naar het gehele plaatje en bepaal welke kleur accessoires de babykamer compleet maken. Denk aan kleuren als crème en taupe in een andere tint of materialen als hout en warme textielen. Met accessoires als de kussens van Cottonbaby en het zachte Little Teddy vloerkleed krijgt de babykamer een hoog aaibaarheidsgehalte.

Bron: Klijntje

nog meer: wooninspiratie