Puur genieten vanop rooftopbar Black Smoke

beeld vtwonen Beeld

The only way is up! Op de 6de verdieping van Stadsbrouwerij De Koninck opende het barbecuerestaurant Black Smoke recent een rooftopbar. Genieten op 21 meter hoogte van de Antwerpse skyline? Niet slecht! Zeker niet met die lazy tunes, lekkere hapjes, craftbeer en cocktails daarbij.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

360 graden uitzicht

Kasper Stuart, het brein achter Smokey Jo’s Cantina, en wereldkampioen barbecue Jord Althuizen verbouwden vorig jaar de centrale toren van Stadsbrouwerij De Koninck tot barbecuerestaurant Black Smoke. Met de zomer in aantocht openden ze ook een rooftopbar: een dakterras op 21 meter hoogte en met 360 graden uitzicht over ’t stad. De perfecte plek om lekker uit te waaien als Frank Deboosere die volgende hittegolf aankondigt.

3x doen bij Black Smoke

  1. Bestel de huiscocktail ‘Suffering Bastard’ op basis van Bulleit Bourbon, Tanqueray gin, citroen, maple syrup en ginger ale. Topbartender Donald Simons shaket en stirred hem speciaal voor jou aan de Craftbeer & Cocktailbar.
  2. De New York Roodtop Brunch! Élke zondag start hier met een Amerikaans ontbijt. Pancakes en een Bloody Mary op 21 meter hoogte. Het kan slechter.
  3. Bestel een sharing platter; een gezellig groot bord vol lekkers om te delen. Kies uit de ‘Masters of meat platter’ (een selectie charcuterie), ‘BBQ Galore Platter’ of een ‘Here Fishy Fishy… platter’.

Praktisch

Openingstijden Rooftop (enkel open bij mooi weer):

Lees verder onder de advertentie

Woendag en donderdag bar open tussen 12u tot 01u, lunchen kan tussen 12u en 14u30 . Daarna is de bar open, rooftop-barfood tussen 17u30 en 23u.
Vrijdag en zaterdag bar open tussen 12 tot 02u, lunchen kan tussen 12u en 14u30. Daarna is de bar open, rooftop-barfood tussen 17u30 en 23u.
Zondag bar open tussen 12 tot 01u, lunchen kan tussen 12u en 15u30. Daarna is de bar open, rooftop-barfood tussen 17u30 en 23u.

Tekst: Isa Naeyaert