Me-time bij Pêche in Sint-Niklaas

Sinds vorige maand is Sint-Niklaas een trendy adresje rijker. Pêche is een fijne, intieme modeboetiek die vrouwen aanspoort een moment voor zichzelf te nemen en zich zelfzeker en sterk te voelen.

Pêche in Sint Niklaas

Female empowerment

The future is female! Sinds de me too-beweging op gang trok, blijft het bewustzijn rond body positivity en zelfvertrouwen groeien. Heel wat vrouwelijke ondernemers stampen mooie projecten rond female empowerment uit de grond. Zo ook uitbater Jolien van Pêche. De boetiek wil een inspirerende plek zijn waar vrouwen even tot rust komen. Hier mag je met een koffietje bij de hand in alle rust en sereniteit kijken, passen en genieten. Voor uitbaatster Jolien is het belangrijk dat vrouwen zich bij Pêche op hun gemak voelen, dat hun zelfvertrouwen een boost krijgt en dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Zacht als een pêche

Pêche staat voor zachtheid en vrouwelijkheid – net als een pêche of perzik. Het hele interieur is een speelse knipoog naar de vrucht. Denk: zachte stoffen, afgeronde vormen en details in roze- en perziktinten. Droogbloemen en gouden decoratiestukken bieden een speels, trendy accent. Het geheel is vooral een oase van rust en schoonheid. Jolien is helemaal in haar opzet geslaagd: deze boetiek ademt één en al vrouwelijkheid.

Pêche in Sint Niklaas
Pêche in Sint Niklaas

Kopje troost

Bij Pêche shop je een selectie aan Belgische, Scandinavische, Franse en Spaanse modemerken. Ook kun je hier juwelen en fijne interieur- en lifestyleproducten vinden. Voor dat kleine dorstje of goestingske staat de koffie alvast klaar!

Nog op zoek naar andere hotspots om te ontdekken, hier kun je inspiratie opdoen!

Praktisch

Nieuwstraat 4, 9100 Sint-Niklaas.
Open op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10u tot 18u, vrijdag van 12u tot 20u. Info: www.pecheshop.be.

Tekst: Sanne De Lee

nog meer: Hotspots