Lekker lunchen bij fast-good restaurant Loola in Brussel

Salade en pizza, twee gerechten die niet verder uit elkaar kunnen liggen. Een ding hebben ze echter gemeen: je kan ze beide bestellen bij ‘fast-good’ restaurant Loola aan de Louizalaan in Brussel. Snel én lekker, klinkt als de ideale lunchbreak!

‘fast-good’ restaurant Loola in Brussel met salade en pizza

Je hebt de keuze uit maar liefst 40 verschillende

ingrediënten

Do it yourself

Tegenwoordig kan je alles personaliseren, van koffiemokken tot kussens en zelfs schoenen. Het is dan ook niet vreemd dat we nu ook op restaurant graag zélf bepalen wat er al dan niet op ons bord komt. Hier speelt het Brusselse restaurant Loola handig op in. Het concept is simpel: je kiest tussen een slaatje of pizza, bepaalt de grootte en selecteert dan zorgvuldig jouw favoriete toppings. Het aanbod is er bijzonder uitgebreid: je hebt de keuze uit maar liefst 40 verschillende ingrediënten, gaande van tomaatjes tot zalm, olijven, aubergine en verschillende soorten kaas. Voor wie nogal snel last heeft van keuzestress of nogal gehaast is, is er ook een vast menu. De voorbereide salades vind je in de fastlane en kan je zo meenemen.

Fast-food, fast-good

Loola doopte haar concept ‘fast-good’. Enerzijds willen ze hiermee verwijzen naar de snelheid waarmee de gerechten worden bereid, anderzijds naar het feit dat je hier niet alleen lekker maar ook gezond kan eten. De ingrediënten in je slaatje of op je pizza zijn namelijk allemaal dagvers, van hoge kwaliteit en seizoensgebonden.

Andere leuke hotspots in Brussel vind je hier.

Praktisch

Elke dag geopend van 11u tot en met 22u
Louizalaan 300, 1000 Brussel
Meer info via loola.be

Tekst Amélie De Rycke

nog meer: Hotspots