Koffie slurpen en haren knippen bij Coiffee in Eeklo

Niets zo fijn als het nuttige aan het aangename koppelen. Dat moeten ook zussen Anneleen en Evelien Huyghe gedacht hebben toen ze de plannen voor hun zaak Coiffee uittekenden. Aan de Boelare in Eeklo spring je bij hen binnen voor een kop zwart goud én een nieuwe coupe. Of een van beide.

Met hun unieke concept willen de zussen een totaalbeleving

aanbieden

Coupe koffie?

Zussenduo Anneleen en Evelien Huyghe runnen Coiffee met z’n tweetjes. Beiden streven dezelfde missie na: een glimlach toveren op het gezicht van hun klanten. Evelien doet dat door ze van een frisse nieuwe coupe te voorzien, barista Evelien bereidt hen met liefde een dampende kop koffie. Op de kaart staan een hele resem koffievarianten en melkbereidingen (de latte met maltezers of oreo’s moét je gewoon proberen), thee’s en smoothies en in de koeltoog vind je lekkers van Julie’s House. Met hun unieke concept willen de zussen een totaalbeleving aanbieden: een kappersbezoek dat net dat tikkeltje luxueuzer en hipper aanvoelt.

Warm Scandinavisch

Het interieur van Coiffee doet erg Scandinavisch aan. De hoofdtonen zijn zwart en wit en worden aangevuld met warm hout. Strak maar gezellig. Bijna niet te geloven dat hier ooit een computerwinkel huisde!

In het voorste gedeelte van het pand ga je met je koffie, smoothie of iced tea aan het raam of aan een van de tafeltjes zitten, achteraan neem je plaats in de kappersstoel voor een nieuwe snit. De scheidingswand is heel subtiel, waardoor de gemoedelijke sfeer doorheen de hele zaak voelbaar is.

Nog meer leuke hotspots in Gent vind je hier.

Praktisch

Maandag en dinsdag: 9u – 18u
Donderdag: 9u – 20u
Vrijdag: 8u30 – 18u
Zaterdag: 8u30 – 16u
Boelare 25, 9900 Eeklo

Meer info via coiffee.wordpress.com/

nog meer: Hotspots