Instaproof interieurshoppen bij Tillborg in Brasschaat

Dat interieurblogger Anne-Catherine Gerets een voortreffelijke interieursmaak heeft, bewees ze al op haar blog, Instagram-pagina en als freelance redacteur in vtwonen. In oktober tilde ze haar passie voor mooi wonen nog een niveau hoger: samen met haar man Michaël en schoonzus Eva opende ze objectstore Tillborg in Brasschaat.

Tillborg is een knipoog naar hun voorkeur voor Zweedse

interieurobjecten

Van accessoires tot meubels

Of je nu op zoek bent naar een designlamp voor de slaapkamer, een nieuwe fluwelen zetel voor de woonkamer of gewoon een aantal leuke vazen om je vakkenkast mee op te vrolijken, bij Tilborg ben je aan het juiste adres. Je shopt er zowel meubels als accessoires van merken als Muuto, Serax, LEFF Amsterdam en Norr11. Een ding hebben alle interieuritems met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk kwalitatief én instaproof.

Interieur met een verhaal

Het Tillborg-trio hecht erg veel belang aan een persoonlijke aanpak. Ze begeleiden je maar al te graag bij de zoektocht naar de ideale eyecatcher voor jouw interieur of de juiste items om een woonruimte helemaal af te maken. Dankzij hun op maat gemaakt interieuradvies slaag je er in geen tijd in om van jouw huis een echte thuis te maken.

What’s in a name?

Leuk om weten: de naam Tillborg verwijst niet enkel naar de achternaam van Michaël en Eva Tilburg, maar het woord lijkt ook op de Zweedse term tillbehör, wat ‘accessoires’ betekent. Daarnaast is de vertaling van ‘borg’ niet alleen burcht, maar ook ‘woonplaats’. Een mooie knipoog naar hun voorkeur voor Zweedse interieurobjecten!

Praktisch

Bredabaan 575, 2930 Brasschaat

Open: woensdag tot zaterdag van 10u tot 18u; zondag en maandag van 12u tot 17u; dinsdag en feestdagen gesloten.

Meer info via www.tillborg.be

Fotografie: The Fresh Light | Tekst: Amélie De Rycke

nog meer: Hotspots