Hotspot: Yust in Antwerpen

Eten, werken, ontspannen, slapen én wonen: bij het Antwerpse Yust kan het allemaal. Flexibel werken en wonen is de toekomst, en dat hebben ze hier goed begrepen.

Alles onder één dak

Yust staat voor Young Urban Style en brengt verschillende concepten samen. Je kunt er een overnachting boeken voor een kort verblijf, maar ook een appartement huren voor langere tijd. En wil je een brainstorm, presentatie, lancering of evenement organiseren? Dan kun je terecht in de sfeervolle vergader- en eventruimtes. Ook voor de kleine en grote honger staat Yust paraat: in het restaurant staan kwaliteitsvolle en gezonde gerechten op de kaart, en aan de bar worden verkwikkende drankjes geserveerd. Tenslotte is Yust ook als ontspannings- en ontmoetingsplek. Yoga, pop-upstores, lezingen, muziek. Alles komt hier aan bod. Houd dus zeker de agenda in de gaten!

Net als in het bos

Niet alleen Yusts concept is visionair, ook het interieur en de vormgeving mogen gerust uniek genoemd worden. Geen perfect Instagramplaatje, wel een klassevolle mix van design, trends en klassieke elementen. Hout, terrazzo, marmer, kleurrijke accenten, industriële materialen en sfeervol behang: ze vormen een gebalanceerd en rustgevend geheel. Sommige elementen werden zelfs speciaal op maat ontworpen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de lucht. Want, jawel, zelfs die is vooruitstrevend! Via TakeAir, een ingenieus systeem dat goede bacteriën in de lucht injecteert, evenaart de luchtkwaliteit in de kamers en gedeelde ruimtes die van een bos. Slapen of werken in een bos, midden in de stad, het is weer eens wat anders!

Mensen samenbrengen

Voorlopig streek Yust enkel nog in Antwerpen neer, maar er zijn plannen om uit te breiden naar Brussel en Luik. De ambitie is bovendien groot, want in de toekomst wil Yust een Europees co-houding netwerk worden met wortels in België. Op die manier hopen de oprichters het communitygevoel in onze maatschappij te stimuleren én sociaal isolement op een atypische manier tegen te gaan. En dat kunnen wij alleen maar bewonderen!

Praktisch

Coveliersstraat 6
2600 Antwerp

nog meer: Hotspots