Hemels onthaasten bij Maison Jackie in Niel

Jackie Bohème speelt in op onze hedendaagse zoektocht naar rust door serene locaties te ontwerpen die je flexibel kunt aanwenden. Na L’appartement Jackie verhuurt het lifestyle label nu ook een tweede, iets ruimere stek buiten ’t Stad: Maison Jackie. Hier organiseer je intieme events, kom je samen om de creatieve sappen te laten stromen of geniet je van een korte getaway.

Op de eerste verdieping ontdek je de lifestyle collectie ‘Atelier Jackie’, waarvoor Jackie al samenwerkte met textielontwerper Nathalie

Van der Massen

Multifunctionele setting

Inspireren en motiveren in serene interieurs. Dat is het doel van Jackie Bohème. Na het L’appartement Jackie met ‘Japan meets boho’-vibes in Berchem, kun je nu ook het stijlvolle zusje Maison Jackie afhuren in Niel. Op de benedenverdieping van het opgeknapte herenhuis vind je een ruime loungeruimte, een keuken met lange eettafel en een groot terras met tuin. De ideale setting voor bijvoorbeeld een intiem familiefeest, een professionele brainstormsessie of een vernissage. Overnachting daarbij? Dat kan in het luxueuze suite appartement met twee terrassen en Japanse theehoek op de eerste en tweede verdieping. Of boek enkel het appartement om er in stilte te herbronnen. Kortom, mogelijkheden zat voor allerhande rustzoekers.

In alle rust

Toen Ellen Wauters -alias Jackie Bohème- de voormalige zusterwoning op het internet spotte, was ze op slag verliefd. Na een grondige renovatie kreeg Maison Jackie, zoals je dat verwacht van een zusterwoning, een interieur waar eenvoud de toon slaat. Jackie Bohème zweert bij rust, authenticiteit en intuïtief design in alles wat ze doet: van de woonaccessoires uit haar lifestyle collectie Atelier Jackie tot de interieurs van haar vastgoedprojecten. Jackie werkte nauw samen met het Noorse designduo Ask Og Eng, interieurvormgever Esther De Vos, Studio Sober en textielexperte Nathalie Van der Massen. Samen gingen ze op zoek naar de perfecte balans tussen bescheidenheid en luxe. Resultaat? De mooie authentieke elementen van het huis zetten ze in de verf en enkel natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit lieten ze binnen. In de woning vallen pittige kunstwerken en designstukken te ontdekken die de sobere setting stuk voor stuk laat stralen. Als dat niet hemels vertoeven is!

Praktisch

Maison Jackie
Dorpsstraat 36
2845 Niel

Gathering room/ event space vanaf € 950,- per dag
Suite appartement vanaf € 450,- voor een weekend (2 nachten)

nog meer: Hotspots