(H)eerlijk tafelen bij De Kroon in Zele

Lekker ontbijten, lunchen of gezellig iets gaan drinken: het kan allemaal in eet- en drinkhuis De Kroon in Zele. Anke en Tinne, twee zussen, werken in hun zaak enkel met kwaliteitsvolle, lokale producten die elk gerechtje net dat beetje (h)eerlijker maken.

Iedereen welkom

De zusjes willen met De Kroon voornamelijk een ontmoetingsplaats voor jong en oud zijn. Een plek waar je altijd ontvangen wordt met een vriendelijke glimlach en babbel, een plek waar jij je thuis voelt.

Lokale Helden

Bij De Kroon wordt er enkel gebruik gemaakt van kwalitatieve, verse en lokale producten. Dit gaat van een lokaal biertje tot geitenkaas van de lokale geitenboer. De leveranciers met wie ze samenwerken, zijn zorgvuldig uitgekozen en worden daarom met veel overtuiging hun lokale helden genoemd.

Industriële look

Ook aan het interieur werd veel aandacht besteed. De zaak heeft een industriële look met een zacht kantje. Zo zijn er verschillende staalwerken met hangplanten te bewonderen. Die staalwerken zijn trouwens volledig gemaakt door de zusjes zelf. Aan creativiteit geen gebrek!

Mintgroen en bruin zijn de twee kleuren die je doorheen de zaak terugvindt. Zo valt de mintgroene tegelbar meteen op als je binnenkomt. De bruine tafels en stoelen brengen de gezelligheid dan weer terug.

Er is een aparte ruimte aanwezig met een prachtige houten boomstamtafel, die de zusjes volledig zelf maakten. Deze karaktervolle ruimte biedt plaats voor een 12-tal personen. Perfect dus om eens met je vrienden, familie, collega’s, … lekker te ontbijten of lunchen. Maar ook de kinderen worden niet vergeten. Zo is er een kinderhoek waar ze zich kunnen uitleven, terwijl jij in alle rust kan genieten van je drankje of snack.

Praktische info

Markt 7, 9240 Zele
Alle dagen open van 9u tot 18u
Gesloten op zon- en feestdagen
Meer info via www.dekroonzele.be

nog meer: Hotspots