Luxueus logeren in Pillows Grand Hotel Reylof in Gent

Een weekendje Gent krijgt een luxueuze twist wanneer je een kamer boekt bij Pillows Grand Hotel Reylof, op een boogscheut van het historische stadscentrum. Achter een indrukwekkende historische façade gaat een weelderig boetiekhotel schuil, waar het heerlijk vertoeven is.

Een heerlijke plek om te ontsnappen aan de drukte

van de stad!

Slapen in historisch erfgoed

De grandeur van dit Gentse hotel stamt uit het begin van de 18e eeuw, toen Baron Olivier Reylof de opdracht gaf om z’n stulpje in de typische Louis XIV-stijl te bouwen. De luxe uit die lang vervlogen tijd is er vandaag nog steeds, zij het dan in een iets moderner jasje. Zo werden bijvoorbeeld in de Living Room, de ontvangstruimte van het hotel, de authentieke elementen aangevuld met moderne meubels en decoratie, waardoor het een geslaagde mix wordt van oud en nieuw. De slaapkamers en suites werden dan weer voorzien van een ander soort luxe: heerlijk zacht beddengoed, rijke materialen, een smart HD TV en draadloos muzieksysteem en een knap uitzicht op tuin of stad. Een heerlijke plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad!

Tafelen op niveau

Zoals heel wat boetiekhotels, heeft ook Pillows Grand Hotel Reylof z’n eigen restaurant, en niet zomaar eentje. Bij restaurant LOF krijg je namelijk gerechten voorgeschoteld die geïnspireerd werden op de keuken van sterrenchef Ron Blaauw. Chef Jasper Maatman neemt er de filosofie van Blaauw over en houd z’n gerechten eenvoudig, lokaal en op hoog niveau. Fijnproevers komen hier zonder twijfel aan hun trekken. In het restaurant werden trouwens enkele private dinner areas voorzien waar je in alle rust met familie of vrienden kan tafelen. Heerlijk exclusief! 

Boetiekhotel Pillows Grand Hotel Reylof in Gent

En alsof dat nog niet genoeg is…

… is er ook nog het koetshuis met wellness en fitness. Ideaal voor wie na een dagje winkelen of musea bezoeken toe is aan wat ontspanning of inspanning!

Andere ontspannende adresjes in Gent vind je hier.

Praktisch

Hoogstraat 36, 9000 Gent
Meer info via https://www.pillowshotels.com/ghent/

Credits beelden: Pillows Hotels | Tekst: Amélie De Rycke

nog meer: Hotspots