Hotspots: Kabine en Brunch at C in Oostende

De opkomende Oostendse wijk Oosteroever is sinds deze zomer een hotspot rijker. Eliza De Waele, meisje van de zee en onderneemster in hart en nieren, opende er namelijk de tweede vestiging van haar lifestyleconcept Kabine. Hier zit je goed voor hippe hebbedingen voor de kleinsten onder ons én een tas koffie met gebak of een smakelijke lunch.

Lifestyleconcept KABINE in Oostende
Lifestyleconcept KABINE in Oostende

“Kabine is meer dan alleen een winkel, het is een echte

lifestyle.”

Kabine 2.0

Eerst was er de webshop, toen kwam er de eerste fysieke winkel en nog geen jaar later opent Eliza al haar tweede Kabine-vestiging. Veel sneller dan verwacht dus breidt ze een vervolg aan het succesverhaal van haar family concept store. De winkel in Oostende is heel wat groter dan de vorige en huisvest dus nog meer leuks dan de vestiging in Koksijde. Van een cadeautje tot leuke hebbedingen voor je eigen interieur of de geboortelijst van je pasgeboren spruit, bij Kabine ben je aan het juiste adres. Je shopt er items van merken als &ME, A Little Lovely Company, Baby Bites en Bloomingville. Bovendien worden er ook op regelmatige basis interieur-, social media- en ‘mommy’-workshops georganiseerd. Kabine is dus meer dan alleen een winkel, het is een echte lifestyle.

Koffie en brunch by C

Net als in Koksijde, is er ook in Kabine Oostende ruimte voorzien waar je in alle rust een koffie kan drinken of kan genieten van een ontbijt of lunch. In de brunchbar van de Oostendse vestiging staan Sébastien Renier en Egbert Meseure aan het roer. Zij zullen met hun Brunch at C de concept store van lekkers voorzien. C verwijst niet alleen naar S + E (Sébastien en Egbert), maar ook naar SEE als in ‘what you see is what you get’, en tenslotte ook naar – hoe kan het ook anders – SEA, een knipoog naar de locatie. Zowel Sébastien als Egbert hebben ervaring als barista en chef en zullen dus voor elke nieuwe koffiebereiding of gerecht de koppen bij elkaar steken. Eén ding staat vast: het moet plezant en vooral lekker zijn. De ideale manier om je voormiddagje winkelen bij Kabine te starten of af te sluiten!

Praktisch

Adres: Fortstraat 16, 8400 Oostende

Open: woensdag tot en met zaterdag: 10:00 – 17:30

Meer info vind je hier.

nog meer: Hotspots