Hotspot: PLUME in Mortsel

Hoera! Een hotspot voor interieur, cadeaus én planten. Een perfecte combinatie die te vinden is bij de conceptstore PLUME in Mortsel. Als interieurstyliste droomde eigenares Michelle al jaren van een eigen zaak waar ze al haar ervaring kon samenbrengen. Met een passie voor interieur en oog voor knappe labels ging ze de uitdaging aan en zo werd PLUME geboren. Een plek om je te laten inspireren, zorgeloos te shoppen en duurzame merken te ontdekken. Dát verdient een pluim.

Gifts & gadgets

Bij PLUME ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een origineel cadeau, een stijlvol decoratiestuk voor jezelf of een prachtige plant met bijhorende vrolijke pot. Mandjes, schriftjes, kaartjes, tassen… Keuze genoeg! De leuke gadgets zijn niet alleen fantastisch om te zien en te hebben, ze zijn ook lief voor het milieu. Het hele assortiment bestaat uit duurzame merken met unieke artikelen geproduceerd op een ecologische én sociaal verantwoorde manier. Zowel grote merken als kleine labels van jong creatief talent krijgen bij PLUME een speciaal plekje.

Belgisch talent

Voor de collectie in de winkel werkt PLUME samen met enkele Belgische partners die elk tijdloze, handgemaakte producten maken. Merken als Knush, Redopapers en Behout maken al deel uit van dit flinke lijstje talent. PLUME is dan ook steeds op zoek naar fris opkomend talent om het aanbod nog origineler aan te vullen.

Workshops

Goed nieuws voor de creatievelingen die ook zelf eens op een duurzame manier aan de slag willen: PLUME organiseert ook workshops! Maak je eigen leren accessoires of ontdek hoe je een pro wordt in boekbinden. Ook planten verzorgen, stekken en een plantenhanger maken staan op de planning. Meer info over de toekomstige workshops vind je op de website van de interieurwinkel.

Praktisch

Adres: Statielei 87, 2640 Mortsel
Openingstijden: dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 18:00, zondag en maandag gesloten.

nog meer: Hotspots