5x apero bij deze hippe zomerbars op wielen

Mobiele bars zijn hip én hebben hun plekje veroverd op talrijke festivals en evenementen. Maar wist je dat je ze ook kunt boeken bij jou thuis? Reden genoeg om een tuinfeest te geven! Van champagne tot koffie of non-alcoholische cocktails, deze zomerbars op wielen hebben voor ieder wat wils.

Ape-ritief

Bubbels bij Ape-ritief

Zin in bubbels? Deze retro aperitiefbar/vespa schenkt voor iedereen graag een glaasje in. Van prosecco met antipasti op een babyborrel tot champagne met oesters op een trouwfeest. Alles is mogelijk bij Ape-ritief! Hou hun Facebookpagina in de gaten voor komende evenementen in regio Genk/Diest.
Mocktails1

Mocktails bij The Mocktail Club

Wil je de zomerse toer op of heb je het liever non-alcoholisch, dan is The Mocktail Club misschien wel iets voor jou. Marie is allergisch aan alcohol en bedacht zo een gezond non-alcoholisch alternatief. Perfect voor op een zwoele zomeravond als je het ons vraagt! Of zoals ze zelf zegt: ‘Drink mocktails today, thank me tomorrow’. Geen feestje gepland maar wel zin in deze mocktails? Je kunt ze in de week online bestellen op haar webshop.
Stroot1
Stroot13

Gin-tonic bij STROOT

Twee scoutsvrienden toverden een gezellige caravan om tot een mobiele bar in vintage stijl. Groene decoratie, vintage verlichting en een prachtige houten bar zijn de eyecatchers van deze gin-bar. Naast de traditionele gin-tonic serveren ze ook enkele heerlijke hapjes. Leuk weetje: de naam STROOT is afkomstig van een strootje, een ander woord voor een rietje. Voor de kenners onder ons is stroot ook een bijproduct van tarwe, een ingrediënt van gin. Je vindt STROOT op heel wat foodtruckfestivals deze zomer!

bar barista3
Bar-Barista2

Koffie bij Bar-Barista

‘Coffee is always a good idea’. Deze koffiebar op wieltjes, Bar-Barista, mocht uiteraard niet ontbreken in het lijstje. Tom is de barista van het huis en gek op koffie, design en gezelligheid. En dat is precies wat hij in deze mobiele bar combineert. Je spot hem in de omgeving van Antwerpen, maar ook ver daarbuiten. Voor de fans: binnenkort koop je ook online koffie, apparatuur en recepten.
wijn edelrot wijn edelrot4

Duurzame wijnen bij Edelrot

Het perfecte wijntje vinden is niet eenvoudig maar bij mobiele wijnbar Edelrot vind je eerlijke en biologische wijn rechtstreeks van bij de wijnboer. Oprichters Saraï en Stijn reisden verschillende jaren doorheen Europa en kregen de wijnkriebels te pakken. Hun gezellig ingerichte wijnbar mét aperoplankjes vind je op foodtruckfestivals, maar kan je ook boeken voor privé-evenementen, zowel binnen als buiten.

nog meer: Hotspots