De leukste DIY projecten om tijdens de lockdown te doen

Eindresultaat rolstation Beeld

Zit je weer… Opnieuw in lockdown gaan is voor niemand leuk, maar hoe maak je er toch het beste van? Door je huis een make-over te geven! Wij gingen op zoek naar de leukste DIY projecten die je tijdens de lockdown kunt doen, om hier toch nog een beetje een voordeel uit te halen. Van easy peasy tot DIY projecten voor gevorderden: alles komt aan bod.

Lees verder onder de advertentie

Lichtbron verven

Je bent tegenwoordig helemaal on trend als je een lamp hebt die opvalt. Heb je even niet de centen om een geheel nieuwe lamp aan te schaffen? Geen zorgen. Tijdens een saaie lockdownmiddag op zondag kun je gewoon aan de slag met je bestaande lichtbronnen en geef je die een nieuwe look door ze te verven. Hier zie je hoe je dat doet.

Vierkante set salontafels zelf maken

Wil je een keer écht indruk maken met je interieur? Maak dan deze prachtige set van twee salontafels helemaal zelf. In dit artikel leggen we precies uit hoe je dat doet. Het is makkelijker dan je denkt, en het resultaat geeft het interieur een heuse designlook.

LEES OOK
Een handig overzicht van nog meer DIY’s voor tijdens de lockdown

Lees verder onder de advertentie

Zelf geurkaarsen maken

Jup, dit is één van onze favoriete DIY’s: zelf je geurkaarsen maken! Het is echt makkelijker dan je denkt. Geloof je ons niet? Bekijk dan dit artikel. Je krijgt meteen zin om zelf ook aan de slag te gaan.

Maak een wandplank

Toe aan een nieuw pronkstuk aan de muur? We got you. Wist je dat je gewoon zelf een stijlvolle wandplank in elkaar kunt timmeren? Bekijk hier de DIY, compleet met video-uitleg. Wedden dat het je lukt?

Treat yourself…

Lees verder onder de advertentie

Bron: Beeld: vtwonen 11-2021 | styling Myla Griese | fotografie Louis Lemaire