Van renovatieproject tot droomhuis

Een charmante woning, veel licht en ruimte, liefst een leuk terras of zonnige tuin, een droomkeuken en –badkamer, een smaakvolle inrichting en de mooiste accessoires om het plaatje helemaal af te maken. We dromen allemaal van een Pinterest-perfect-interieur, maar hoe krijg je dat allemaal voor elkaar. Wat start bij een intense zoektocht door immo-websites, eindigt bij de meesten onder ons, na vele jaren renoveren en weekends bricoleren, in een woning die verre van afgewerkt raakt. ‘Ach ja die plinten moeten we nog eens plaatsen…’ klinkt jullie allicht bekend in de oren… Maar het kan ook anders. Dankzij We Are Different! Deze twee topprojecten mocht ik onlangs in beeld brengen, en ik ben er zeker van dat je net als ik helemaal verkocht zal zijn!

 

Anders

We Are Different (www.wearedifferent.be) ontwikkelt de projecten waar jij in wilt wonen. Oprichtsters Carolien Berckmans en Nathalie Meiresonne zijn continu op zoek naar renovatieprojecten met potentieel. De uitdaging bestaat er voor hen in om het beste uit elk pand te halen. Ze zijn een aanvullend team, zowel qua achtergrond en visie, als op persoonlijk vlak. Samen vormen ze de tandem die jouw droomwoning tot stand brengt. Geen standaard oplossingen voor keuken of badkamer. Er wordt resoluut gekozen voor hedendaagse materialen waarbij schoonheid primeert. Met oog voor detail. Ze maken persoonlijke keuzes. Keuzes die jij ook zou maken. Elk project dat ze onder handen nemen, krijgt een persoonlijke touch. Alsof ze er zelf zouden gaan wonen.

Totaalconcept

Maar het eindigt niet bij de renovatie van de projecten. Carolien en Nathalie maken van de panden een echte thuis. Hun liefde voor interieur en design maakt ook hier het verschil. Elk project wordt uitgewerkt als een totaalconcept tot op het kleinste detail. Gaande van de integratie van een gezellige gashaard, tot de keuze van het meubilair, verlichting, en accessoires. Die kan je allemaal aankopen zodat je je na de verhuis meteen helemaal thuis voelt.

Vakantie vibes aan zee vs luxueus in het groen

Deze twee topprojecten mocht ik onlangs in beeld brengen, en ik ben er zeker van dat je net als ik helemaal verkocht zal zijn! Een buiten -gewoon- verblijf aan de Belgische kust: deze charmante woning vlakbij het strand en het centrum van Knokke, werd omgetoverd tot een prachtige woning. Een vrijstaande villa op een mooi perceel biedt dan weer alle luxe en comfort, in de groene omgeving van Brasschaat. Ga zeker een kijkje nemen op de site van We Are Different (www.wearedifferent.be) voor meer info en meer mooie projecten! Want we kunnen niet allemaal het geluk hebben om mee te doen aan ‘Een frisse start met vtwonen‘…

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

Tekst en fotografie: Dorothee Dubois (www.thefreshlight.com)

nog meer: bloggers