3x stylen met het vtwonen posterboek

Het nieuwe vtwonen posterboek is er! Een boek met maar liefst 48 posters met een leuke print of tekst. Door het hele huis hangen er bij mij posters. Boven de zetel, in mijn werkkamer, in de gang en in de slaapkamer. Je kunt er zoveel kanten mee op! Je kunt de posters natuurlijk in een lijst ophangen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In deze blog laat ik jullie drie opties zien om je posters een plekje te geven in huis.

Posters op een houten plaat

In de werkkamer heb ik best een druk behang op de muur. De posters zouden niet opvallen als ik ze direct op het behang zou bevestigen. Een houten plaat is dan een goede oplossing! Bevestig de posters met washi tape of met een knijpertje op het hout. Je kunt er ook voor kiezen om de houten plank een kleurtje te geven.

Losse posters op tafel

Je hoeft de posters natuurlijk niet per se aan de muur te hangen. Ik vind het ook leuk om hier en daar een losse poster in huis te leggen, bijvoorbeeld op de salontafel of op mijn bureau. Daarnaast kun je ook een losse poster op een stapeltje tijdschriften leggen of zoals bij mij naast mijn hangstoel in een draadmandje. Een klein detail, maar details maken het geheel!

Posters aan een ketting of touw

In de living heb ik aan een wandknop een ketting gehangen en daar met een houten latje een poster aan bevestigd. Simpel en leuk! Je kunt er ook voor kiezen om de ketting aan een spijkertje te hangen en er met een knijpertje verschillende posters aan te hangen. De ketting kan je ook vervangen voor een touwtje, wat jij zelf leuk vindt!

Het vtwonen posterboek: mijn favorieten

Mijn favoriete poster uit het boek is toch wel die met de tekst: ‘I like hashtags because they look like waffles #’. Ik krijg er elke keer trek van, dat probleem zullen jullie ook wel hebben! Tenzij je niet van wafels houdt natuurlijk, maar daar kan ik me niets bij voorstellen. Ook de poster met de ballon als print vind ik heel leuk! Welke poster is jouw favoriet? In de vtwonen-shop kun je het posterboek nu bestellen. Deel het resultaat op Instagram met #vtwonenposterboek. Ik ben benieuwd waar jullie de posters een plekje gaan geven!

Tanja van Hoogdalem

Tanja van HoogdalemTanja van Hoogdalem houdt van een creatief en licht interieur. Naast interieur heeft ze een passie voor fotografie. Regelmatig is ze druk bezig in huis om iets nieuws te creëren en te fotograferen. Dit deelt ze op haar blog tanjavanhoogdalem.nl. Ze maakte al heel wat projecten in huis zelf. Wat ze maakt moet natuurlijk mooi zijn, maar ook praktisch. Op vtwonen.be deelt ze haar creatieve ideeën over mooi en functioneel wonen.

Bron: tekst, fotografie en styling: Tanja van Hoogdalem

nog meer: bloggers