Stylen met kerstgroen: 4 tips

Met groene decoratie maak je je huis pas écht kerstproof vindt blogger Dorothee van The Fresh Light. Lees hier haar 4 tips om in de kerstsfeer te komen.

Kerstkrans maken

Doe mee met de laatste workshop van 2019 bij The Plant Corner! Dompel je onder in de groene oase van Sofie en Yannick en leer hoe je je eigen minimale kerstkrans kunt maken. Je zult niet met een typische traditionele krans naar huis gaan, want door gedroogde bloemen en luchtplanten toe te voegen geef je extra pit en originaliteit aan je unieke zelfgemaakte exemplaar! Na de workshop kun je nog gezellig napraten met een glaasje, en de leukste kerstgeschenken scoren tijdens de private late night shopping.

Kerstgroen stylen

Groen kunstwerk

Laat je je kerstgroen liever over aan experten? Dan moet je bij Wow My Day zijn. Flore en Charlotte maken vol passie voor groen en bloemen een kunstwerk van jouw kerstdecoratie. Je kunt er terecht voor de mooiste kransen, maar ook voor tafelstukken en boeketten. Bestellen kun je gemakkelijk online doen via hun prachtige webshop.

Kransen en droogbloemen

Loes van Wildflowers en Wodka ken je allicht als bloemiste, die de mooiste totaalconcepten creëert voor events, feesten en winkels. Ben je net als ik ook helemaal weg van haar prachtige werk? Dan is dit je kans om een stukje van haar in huis te halen. Voor het eerst verkoopt ze boeketten en prachtige kransen met droogbloemen, en dit bij A Better Blend in Antwerpen.

vtwonen | stylen met kerstgroen

Mooi bloemstuk

Ga je liever zelf aan de slag met droogbloemen? Goed nieuws! Op zondag 15 december organiseert Droika Engelen een workshop in de prachtige interieurwinkel Tillborg te Brasschaat. Je maakt er een bloemstuk dat kan pronken op jouw kerstfeest. Al doende leer je, maar met Droika haar tips en tricks ga je ongetwijfeld naar huis met een prachtig exemplaar.

The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. 

nog meer: bloggers