5x de mooiste merken tijdens showUP

Twee weken geleden vond het showUP event, een inkoopbeurs voor de home & gift-branche, plaats. Iedere keer weer bezoek ik met veel plezier dit evenement. Dit om de doodeenvoudige reden dat ik dan in één middag de nieuwe collecties van maar liefst 350 prachtige merken kan bewonderen om deze vervolgens met jullie te delen. In deze blog voor vtwonen vind je een kleine selectie van mijn favoriete merken. En op mijn blog REMADE with love deel ik nog een aantal extra favorieten met jullie, waaronder de nieuwe collectie van House Doctor.

1. Brût Home Industrials

Deze relatieve nieuwkomer, gelanceerd afgelopen februari, was bij de vorige editie van showUP al mijn favoriet en is dat nu nog steeds. Rick en zijn vrouw creëren met hun label Brût Home Industrials geen look-a-like vintage, maar producten van zware materialen zoals hout, leer en staal. Dit seizoen zijn er een aantal gave nieuwe items aan de collectie toegevoegd, waaronder stalen handgrepen en haakjes. Ook is er als aanvulling op de robuuste plankendrager een meer subtiele versie aan de collectie toegevoegd.

Planten van Spruitje, op showUP met REMADE with love

2. Fascinatie voor planten bij Spruitje,

De fascinatie voor planten en de natuur werd Jonael van der Sloot, oprichter van Spruitje, met de paplepel ingegoten. Hij is namelijk opgegroeid op een biodynamische boerderij in Argentinië. Uit zijn liefde voor de natuur en zelfvoorzienende ecologische systemen is zijn bedrijf Spruitje, ontstaan.

Velen van jullie zullen Spruitje, al kennen van de levende ecosystemen. Je weet wel, die grote bolvaas gevuld met een prachtig ecosysteem en afgesloten met een kapje waarin de fitting van de lamp is verwerkt. Er zijn twee geweldige producten aan de collectie toegevoegd: Glowing Roots en Green Dexter, welke beide prachtig de wortels van de plant belichten.

Etnische manden van Out of Africa met REMADE with love

3. Afrikaanse sferen in huis met Out of Africa

Is een etnische interieur stijl echt iets voor jou? Dan zijn deze manden van Out of Africa een niet te missen musthave. Hiermee haal je het Afrika-gevoel op een natuurlijke manier in huis. Persoonlijk vind ik het heel mooi om deze manden met aardetinten en andere natuurlijke materialen te combineren, zodat er een moderne etnische stijl ontstaat.

Nieuwe collectie Ferm Living op showUP met REMADE with love

4. Messing, velvet en rijke kleuren bij Ferm Living

In de nieuwe collectie van Ferm Living zien we vooral veel messing, velvet en rijke kleur zoals diepgroen, bordeauxrood en roest. Mijn favoriet is de populaire Plant Box, die we ook in deze collectie weer terugzien in de nieuwe kleuren donkergroen en roze.

Behang van Creative Lab met REMADE with love op showUP

5. Behang van Creative Lab

Heldere kleuren en gewaagde prints kenmerken de prachtige kaartencollectie van Creative Lab Amsterdam. De designs van Creative Lab zijn zo geliefd dat regelmatig de vraag gesteld werd of er ook behang van te verkrijgen is. Dit heeft blijkbaar iets losgemaakt en heeft geresulteerd in ‘U vraagt wij draaien’, want dit seizoen komt Creative Lab inderdaad met haar eigen behang. Echt geweldig! Souraya van Binti Home is toevallig laatst bij hen op bezoek geweest, dus ik zou zeggen: bekijk vooral haar vlog als je benieuwd bent naar dit behang.

Bed met roze sprei en kussens op showUP met REMADE with love

Verder lezen?

Benieuwd naar de collecties van mijn overige favoriete merken waaronder House Doctor? Deze vind je op mijn blog REMADE with love.

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.be/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers