#projecthometobe 18: een dromerige all-white slaapkamer

beeld vtwonen Beeld

Ooh, wat heb ik uitgekeken om dit luidop te kunnen zeggen: de slaapkamer is k-l-a-a-r!! Al jaren droom ik van een luchtige all-white slaapkamer die toch warm en cozy aanvoelt. Afgelopen weekend was het kwestie van de laatste puntjes op de i te zetten om die droom in vervulling te zien gaan. Van een kale ruimte zonder vloer maakten we traag maar zeker een gezellige en dromerige slaapkamer, met een beperkt budget.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Bed (IKEA), bedhoofdeinde, kleerkast, make-up tafel & dots: DIY. Lamp (Maison du Monde), bedtextiel (Hema, Zara Home, Morres & Normann Copenhagen), stoel make-up tafel (Pastoe). Schommelstoel (Eames replica), sfeerverlichting (Action), spiegel (tweedehands) en vloerkleed (Casa).

Lees verder onder de advertentie

Do it yourself

De slaapkamer is denk ik de ruimte met de meeste DIY-projecten. So far tenminste. Want er is nog 1 ruimte waar zo goed als alles moet gedaan worden en waar we “wilde” plannen voor hebben. Al benieuwd?

De kleerkast, het make-up tafeltje, het bedhoofdeinde, onze kapstok dots… het waren stuk voor stuk toffe (én budgetvriendelijke) experimenten waar we super tevreden over zijn. Mijn vriend kwam gisteren nog in mijn oor fluisteren: bedankt om ons nestje zo gezellig te maken (ik weet het: melig). Maar voor mij de mooiste manier om te horen dat hij even blij is met het resultaat als ikzelf. Natuurlijk was dit alles niet gelukt zonder de hulp van mijn super papa. Dus papa: dankje!

Benieuw hoe deze DIYs tot leven kwamen: bekijk dan zeker onze kleerkast, mijn make-up hoekje, het hoofdeinde van ons bed en onze prachtige zelfgemaakte kapstok.

Lees verder onder de advertentie

Rust en gezelligheid

Teveel wit kan al snel koud aanvoelen. Als je het verkeerd aanpakt dan toch. We hebben de ruimte opgesmukt met hier en daar een vleugje rotan en groen. Wat sfeerverlichting erbij, boeken, een leuk kader en wat zachte materialen op het bed die voor een extra dimensie zorgen, en je krijgt meteen een ander gevoel. Eentje van rust en gezelligheid.

#projecthometobe 18: we zijn super blij met het resultaat! De combinatie budgetproof DIY-werk met hier en daar een designobject past perfect bij wat we voor ogen hadden. Volgende dat we hopelijk snel kunnen starten én afwerken: de hal! #staytuned

Over Aurélie van lovelifelovefashion.be

Digital Marketing Assistent en Grafisch Designer by day, blogster by night. Aurélie Van Houte creëerde lovelifelovefashion.be in 2013, en heeft sindsdien nog geen seconde spijt gehad. Ze houdt van het leven, mode, lolcats én interieur. Voor vtwonen probeert ze de dromen die op haar bucketlist #projecthometobe staan waar te maken. Ze pimpt meubeltjes, spaart voor de leukste interieuritems en creëert zo een echte thuis in haar eigen appartement in hartje Gent.

Lees verder onder de advertentie

Tekst en foto’s: Aurélie Van Houte