Roze, bloemen en design: het woongeluk van PRCHTG

Bloggen is leuk! Het delen van inspiratie, mooie plaatjes, fijne recepten en verrassende uitjes. Soms persoonlijk en soms – alleen als we het product écht leuk vinden – in samenwerking met een tof label. Maar er gaat niks boven een ‘good old’ tijdschrift! Je kent het wel, zo’n ding van papier dat (als je er een abonnement op neemt) maandelijks op je mat valt. Onze favoriet? De vtwonen natuurlijk!

Bijna helemaal achterin

Nog leuker wordt het natuurlijk als dan de door jou met zorg gemaakte plaatjes een volle pagina krijgen in je lievelingsblad, in de rubriek ‘Klein Woongeluk’. Daar wordt dan met zorg een fraaie selectie van jouw posts op Instagram geplaatst en deze maand waren wij aan de beurt. Spotte jij ons al? Helemaal achteraan, je kunt het (bijna) niet missen.

Kleine dingen, groot geluk

Maar waar worden wij nu gelukkig van? Daar ben je vast wel benieuwd naar. Met stip op één is dat natuurlijk roze! Hoewel we natuurlijk weleens een uitstapje maken naar blauw, geel en groen – of een fijne combinatie daarvan – worden we van roze áltijd vrolijk. Jessica omschreef het laatst zo fijn: ‘De rode draad in onze levens is roze.’ Vazen, keramiek, lampen, wandhaken, bloemen: zet er roze voor en wij zijn overtuigd!

Zelfgebakken taart en bloemen

Die laatste uit het rijtje verdienen nog extra liefde als we ze zelf geplukt hebben. De mooiste bloemen worden dan gedroogd en in onze lijstjes van Moebe gedaan, zodat we er nog langer van kunnen genieten. Bloemen, samen met zelfgebakken taart op een gedeelde tweede plaats: een gouden duo wat ons betreft. Die taarten zijn de laatste tijd ook vaak gezond, zo zijn we allebei ook gek op ontbijten met taart. Heerlijk om je dag mee te starten.

Liefde voor design

Omdat wij hier iedere twee weken over design bloggen, kun jij vast wel raden wat er op de derde plaats staat… Juist. Doe ons maar een stijlvolle lamp of een klassieker van een bekende ontwerper aan onze tafels, even doorsparen, maar écht de moeite waard!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.be/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers