Prints en Posters: een art wall volgens PRCHTG

Met een selectie kunst en prints maak je in een handomdraai van een kale wand een spannende art wall. Maak hem persoonlijk met foto’s en knutsels of werk met één kleurpalet. Fleur en Jessica van PRCHTG zijn altijd aan het schuiven met de kunst in hun huizen. In dit blog delen ze hun favoriete posters en prints.

vtwonen blog prchtg | art wall feloranje print
Masala Sunset
vtwonen blog prchtg | art wall paarse print
Poster van Floral Design Studio Poppykalas

Uniek kunstwerk

Marijn en Esther van Enkel Art Studio maken monoprints die per stuk gedrukt worden. De kleuren worden speciaal gemengd, zo is geen enkel kunstwerk hetzelfde! Extra bijzonder om er eentje aan je art wall te hangen dus. Bij Fleur staat de ‘Masala Sunset’ in sprekende rode en roze kleuren op de kast. Heerlijk, zo’n knalkleur, al vinden we de exemplaren met aardse en natuurlijke tinten ook prachtig.

Bloemenposters

In Kopenhagen vind je Floral Design Studio Poppykalas. Ze werken samen met grote merken en mochten meerdere beurzen en showrooms inrichten. Niet voor niets: ze vertellen verhalen met bloemen en leggen dit vast in de meest kleurrijke plaatjes. Als bloemenliefhebbers konden wij niet anders dan verliefd worden op deze posters!

“Een collectie prints vol mooie tinten, geïnspireerd op Japan met

een Scandinavische touch”

vtwonen blog prchtg | art wall oranje en rode abstracte print
Udon

Experimenteren met kleur

Nog zo’n Deense parel: Taishō. Ook wel het Japanse woord voor ‘contrast’. Experimenteren met kleur? Designers Ida Holm en Mads Taiki zorgden voor een collectie prints vol mooie tinten, geïnspireerd op de Japanse cultuur met een Scandinavische touch. Wij kozen deze noodle-print genaamd ‘Udon’ in oranje en roze.

PRCHTG

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.be/prchtg.

nog meer: bloggers