Knallende jaarkalender van ENGEL

Alhoewel de decembermaand ook echt dagen heeft om naar uit te kijken – want wie vindt het nu niet gezellig om al zijn geliefden in combinatie met smakelijk eten om zich heen te hebben – is het ook bij uitstek de maand waarin we aftellen. Nog 31 dagen het oude jaar overzien, nadenken over wat er volgend jaar veranderd zou kunnen worden, overpeinzen hoe je een nog betere versie van jezelf kan laten zien in 2019. Een kalender helpt ons hierbij. We zijn allebei nogal visueel ingesteld en onze hoofden worden rustig van een blik op een ingevuld maandblad. In één oogopslag zien wat er allemaal van ons verwacht wordt en welke toffe dingen op ons staan te wachten.

ENGEL.

ENGEL. ken je waarschijnlijk van al hun vrolijke producten. De iconische stoffen vlaggenlijn, de kaarten annex feesthoedjes die van iedere gelegenheid een echte party maken of het enorme assortiment bamboeservies. Ze maken er ook jaarlijks de allermooiste jaarkalender. Een reusachtig exemplaar van 50 x 70 cm, stijlvol vormgegeven met grafische vormen en fantastische kleurstellingen. Iedere maand een nieuwe look, steeds een verrassing waar je de komende 30 of 31 dagen weer tegenaan mag gaan kijken. Een aanwinst voor je keuken, je werkkamer of misschien wel je hal. Een extra grappig weetje is dat de kalender persoonlijk door het feestelijke team van ENGEL. in elkaar is gezet en dat de houder gemaakt is door een sociale werkplaats van gerecycled hout van oude pallets.

Onze kalenders

Op onze nu nog heerlijk lege kalender zullen veel mooie gebeurtenissen genoteerd gaan worden. De verhuisdatum van Fleur naar het nieuwe huis, de uitgerekende datum van haar nieuwe baby, bij Jessica het afronden van haar opleiding. Maar ook hopen we op toffe blogs waarin we jullie wishlists vullen met nieuwe merkjes en hebberigmakende producten. En bovenal genieten van iedereen die ons lief is! Aan de ruimte op de kalender zal het niet gaan liggen… Heel veel plek voor enorm veel fijns!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.be/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers