Alles kan met het vtwonen posterboek

Voor Jessica en Fleur van PRCHTG zijn posters het ultieme item om dat ene hoekje net wat extra power te geven of om in een handomdraai een andere sfeer te creëren. Het vtwonen posterboek is dus niet minder dan een schatkist gevuld met prachtige pareltjes om je muren mee aan te kleden!

Op een drafje naar de winkel

We hebben door de jaren heen heel wat fraaie posters van diverse binnen- en buitenlandse illustratoren verzameld. Het vtwonen posterboek is dan ook echt een cadeautje, voor jezelf! Gevuld met maar liefst 40 posters van getalenteerde illustratoren en fotografen en pakkende quotes van vtwonen zelf. Zo zitten er twee posters in van Maartje van den Noort, Nicole Slager (zij ontwierp voor ons ooit een héél gave illustratie van Jessica’s schatkast), Loes van Oosten en prachtige foto’s van Margriet Hoekstra. Als de posters hangen kruip je lekker met een kop thee op de zetel om de verhalen over de designers te lezen.

Inlijsten of plakken

Voor een snelle of tijdelijke make-over kiezen we er vaak voor de posters met een stukje gekleurde washi tape op de muur te plakken: ideaal voor een mooie spreuk naast de spiegel – zodat je hem elke dag even ziet – of posters op de kinderkamers. Dat wisselt makkelijk zonder gaten te hoeven boren. Heel eerlijk, daar zijn we ook gewoon niet zo goed in. Voor de ‘blijvertjes’ kijken we manlief aan, want die gaan vaak in een fraaie lijst

Mixen en matchen

Je kunt de posters natuurlijk op kleur ophangen, allemaal dezelfde tinten bij elkaar of juist lekker bont zoals Jessica dat boven haar zetel deed. Of je kiest voor een bepaald thema, bijvoorbeeld planten of bomen, waarmee je eenheid en rust creëert. Ook leuk, twee matchende posters van dezelfde ontwerper. Alles is goed, alles mag en alles kan! En dat voor nog geen zes euro.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.be/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers