Posters in de kinderkamer

Voor de styling van kinderkamers ben ik altijd op zoek naar unieke items. Niets leuker dan een kinderkamer inrichten in de stijl van de rest van het huis. Maar dan met een extraatje natuurlijk! Want waar houdt degene van die er elke dag in speelt en slaapt? Wanneer je dit weet kun je met kleuren, posters en accessoires net dat verschil maken.

poster hond

poster vis

Prachtige prints

Neem nu de prints van Maaike van My Deer Art shop. De Hero serie voor kinderen die gek zijn van honden, stoere teksten voor stoere kids, of neem bijvoorbeeld de Ocean serie. Prachtige prints die papa en mama ook zeker kunnen waarderen, maar waar je kinderen met een liefde voor alles wat in de zee leeft ook blij mee maakt.

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met haar blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle. Ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Want er is zoveel moois te ontdekken! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamerstyling, omdat je daar meestal nog een tikkeltje creatiever mag zijn.

Bron tekst: Suzanne de Jong | Bron beeld: My Deer Art Shop

nog meer: bloggers