Somewhere over the rainbow

Kleine meisjes worden snel groter! Dus het werd tijd om de kleuterkamer van Louise om te toveren tot een fijne meisjeskamer. Eentje die makkelijk nog een aantal jaren met haar mee kan groeien.

Hint of pink

Voor de muren koos Louise resoluut een behang met een vleugje roze. De Rainbow Nude van Roomblush doet elk meisjeshart sneller slaan. Heerlijk meisjesachtig zonder dat ie te zoet aandoet.

Het behang is heerlijk meisjesachtig zonder dat

ie te zoet aandoet

Mixing and moving

Alle meubels behielden we, maar werden herschikt om de ruime kamer knusser te doen aanvoelen. Nieuw beddengoed en kussentjes van H&M Home matchen geweldig bij de nude tinten van het behang en zorgen voor een esthetisch geheel

Vintage twist

Zoals altijd voegde ik wat vintage schatten toe. Ik hou er van om een rondje kringloopwinkels te doen en dingen te scoren die ik later kan toevoegen aan een (kinder)kamer. De oude spulletjes zorgen voor een instant gezellig gevoel en geven de kamer meteen wat ziel. Needless to say dat Louise meer dan over the rainbow is met haar nieuwe slaapkamer.

Over Isabel en Liesbeth van Mothers Of The Home

Ze bloggen naast hun drukke jobs allebei op MWordmag, hebben de handen vol met hun kroost en als er nog tijd over is, restylen ze kidsinterieurs onder de naam Mothers Of The Home: Isabel De Langhe en Liesbeth De Puysseleir zijn twee bezige bijen met een passie voor kids én hun interieur. Hun stylingtips, ontdekkingen en leukste woonitems delen ze om de beurt op vtwonen.be/mothersofthehome.

Tekst en foto’s: Liesbeth De Puysseleir

nog meer: bloggers