Out with the old, in with the new

Eind 2014 kochten we een nieuw huis én een prachtige stoffen zetel in een lichtgrijze tint. Vijf jaar en vier kinderen later was hij niet meer erg fris en werd het tijd voor een leuk nieuw exemplaar. Ik wist heel goed wat ik niet wilde, maar de zetel van mijn dromen vinden, bleek toch nog een hele uitdaging. Tijdens een online zoektocht werd ik echter instant verliefd op dit fleurige exemplaar!

Urban Jungle

De kleurrijke velvet sofa met dierenprint vroeg om een complete nieuwe invulling van de zitruimte. We schilderden een accentmuur in bordeaux en hielden de andere muren fris wit. Op die manier werd er kleur in de ruimte gebracht zonder the overweldigend te werken. Aan de wand boven de bank zorgen de lamp en het wandtapijt voor een fijn spel van licht en textuur, wat meteen voor sfeer zorgt.

Vintage treasures

In een gezin van zes heeft uiteraard iedereen een fijn plekje nodig. Ik droomde al langer van een daybed met een stapel matrasjes en vond een tweedehands exemplaar van de Cleopatra van Auping. Het messing bijzettafeltje is een kringloopgelukje. Ideaal om een bos frisse bloemen op te zetten voor een instant lente-gevoel!

Tekst en foto’s: Liesbeth De Puysseleir

Over Isabel en Liesbeth van Mothers Of The Home

Ze bloggen naast hun drukke jobs allebei op MWordmag, hebben de handen vol met hun kroost en als er nog tijd over is, restylen ze kidsinterieurs onder de naam Mothers Of The Home: Isabel De Langhe en Liesbeth De Puysseleir zijn twee bezige bijen met een passie voor kids én hun interieur. Hun stylingtips, ontdekkingen en leukste woonitems delen ze om de beurt op vtwonen.be/mothersofthehome.

nog meer: bloggers