Een vintage slaapkamer voor baby Otto

Wij van Mothers of the Home doen niets liever dan kinderkamers inrichten. We vinden het heerlijk om een moodboard te maken en na een gesprek met de klanten op zoek te gaan naar nieuwe en vintage items die helemaal bij elkaar passen. Benieuwd naar ons recentste project?

Goede basis

Deze keer was het Otto’s kamertje dat we onder handen mochten nemen. De basis was perfect. Witte muren, een mooi bedje en een heeeeerlijke vintage lederen zetel. 

Brown Toffee

We vertrokken vanuit die zetel. Een prachtig, gezellig meubelstuk dat we zeker wilden behouden. We vonden bij colora de geweldige kleur Brown Toffee die de kamer plots een heel stuk warmer maakte.

Match made in heaven

Het bruin maakten we minder ‘saai’ door de donkerblauwe hemel boven het bedje te hangen en ook het blauw te laten terugkomen in de gepersonaliseerde naamposter (made by us) boven z’n bedje en de oude wereldbol. 

Vintage slaapkamer: check

Een bamboo rekje en spiegel, een leeuwenkussen, een combinatie van een simpel vloerkleed met dierenvel en de kamer transformeerde van een plek waar Otto enkel sliep tot een plek waar nu met veel plezier ook gespeeld kan worden. 

Over Isabel en Liesbeth van Mothers Of The Home

Ze bloggen naast hun drukke jobs allebei op MWordmag, hebben de handen vol met hun kroost en als er nog tijd over is, restylen ze kidsinterieurs onder de naam Mothers Of The Home: Isabel De Langhe en Liesbeth De Puysseleir zijn twee bezige bijen met een passie voor kids én hun interieur. Hun stylingtips, ontdekkingen en leukste woonitems delen ze om de beurt op vtwonen.be/mothersofthehome.

nog meer: bloggers