Bye Bye Baby Pink: een meisjeskamer zonder roze

Enkele weken terug postte ik hier Jules zijn grote jongenskamer. Uiteraard voelde die kleine zus van ‘m een soort van FOMO (Fear of Missing Out) en vond ze zichzelf ook groot genoeg voor een make-over van haar kamertje. Zonder roze weliswaar!

Vintage krijgt een nieuw leven

We konden niet veel kanten uit. Het bed bleef staan waar het stond, maar we vonden (wederom bij Colora) de juiste kleur die warm genoeg en vooral NIET roze was. “Want roze, mama, dat is voor kleine meisjes, toch?” We kozen bewust om niet heel de muur in de kleur te verven omdat we vreesden dat het anders te donker zou worden.

We scoorden nog een leuk en vooral ook handig vintage rotan rekje, wat het geheel iets minder strak maakt. Boekjes hebben nu hun vaste plek en de favoriete popjes kregen ook een ereplaats. Het stoeltje kochten we enkele jaren geleden al en het tapijt van Bobo Choses lag vorig jaar nog bij Jules op de kamer.

Pronkstuk

Ons aller-aller-lievelingsitem moet de muurdecoratie zijn. Om de gehaakte ‘zon met leeuwenharen’ (zo noemen de kinderen het) werd al meermaals ruzie gemaakt. De mini won en ik kan je zeggen, ze is daar enorm fier op. Net zoals de zon komt ook de bedsprei met gouden franjes van ILA Y ELA.

Jeanne is alvast blij en ik hoop dat ze voortaan ook flink gaat slapen zoals grote kindjes dat doen.

Over Isabel en Liesbeth van Mothers Of The Home

Ze bloggen naast hun drukke jobs allebei op MWordmag, hebben de handen vol met hun kroost en als er nog tijd over is, restylen ze kidsinterieurs onder de naam Mothers Of The Home: Isabel De Langhe en Liesbeth De Puysseleir zijn twee bezige bijen met een passie voor kids én hun interieur. Hun stylingtips, ontdekkingen en leukste woonitems delen ze om de beurt op vtwonen.be/mothersofthehome.

nog meer: bloggers