3x speelgoed van Scandinavische woonmerken

Er zijn ongelofelijk veel merken die druk en kleurrijk speelgoed maken. Gelukkig zijn er ook mooie woonmerken die af en toe speelgoed maken of producten waar goed mee gespeeld kan worden. Bij deze drie favorieten uit Scandinavië. Mamalifestyle sebra puzzel

Sebra

Het merk Sebra maakt allemaal mooie producten voor de kinderkamer, vaak uitgevoerd in thema’s zoals ‘op de boerderij’ of ‘in de stad’. De collectie bestaat onder andere uit het welbekende Kili kinderbed en andere meubels, maar er zit ook mooi speelgoed in de collectie. Favoriet hier in huis zijn de puzzels die keer op keer gemaakt worden. Senne heeft ook een rammelaar van het merk van een hertje, heel zoet.

houten blokken hay wooden wonderland

HAY

Het Deense merk HAY is het buitenbeentje in deze lijst, want HAY maakt eigenlijk geen speelgoed. Toch hebben zij een doos met blokken in hun collectie gehad waarmee Javian erg graag speelt: HAY Wooden Wonderland. De houten blokken doen het ook erg mooi in de kerstperiode als decoratie.

mamalifestyle spelen bloomingville mini taart

Bloomingville

Bloomingville is ook een Deens merk met woonspullen waaronder meubels en veel toffe accessoires. Maar misschien ken je ook de productenlijn ‘Mini’ wel? Vele mooie producten voor de baby- en kinderkamer, waaronder ook leuk speelgoed. Javian heeft bijvoorbeeld een houten taart waarmee hij keer op keer weer even jarig kan zijn.

Mamalifestyle

Marike Bijlsma portretfotoSinds de komst van zoon Javian heb ik er een heleboel nieuwe hobby’s bij: kinderkamer stylen, kinderkleding shoppen en kinderfeestjes tot in de puntjes bedenken. Ondertussen deel ik al het moois wat ik tegenkom op Mamalifestyle.nl. Voor vtwonen zal ik laten zien hoe dat er uitziet achter de schermen: de zoektochten naar mooie kinderspullen, het DIY’en met een loslopende peuter en het allemaal samenbrengen in huis én tuin.

nog meer: bloggers