In de box met pasgeboren Senne

Op 10 maart 2017 werd onze tweede zoon Senne geboren, zo bijzonder om weer zo’n kleine baby erbij te hebben. En een goed excuus om weer allemaal mooie spullen voor de baby te kopen. Onze box komt bij een kringloopwinkel vandaan en verfden we zelf volledig wit. Daarna kon het aankleden ervan beginnen! 

Origineel boxkleed

Allereerst kon de zoektocht naar een boxkleed beginnen. Ik bekeek bij veel verschillende grote webshops het assortiment boxkleden, maar vond niets dat ik mooi vond. Totdat ik ging zoeken via Instagram op de hashtag #boxkleed. Uiteindelijk kwam ik bij cupofme.nl, waar ik een boxkleed vond dat erg mooi bij onze woonkamer past.

Babynestje

De laatste jaren enorm gegroeid aan populariteit: een babynest! Een nestje waar een baby tot ongeveer zes maanden in past en dat overal kan liggen. Wij hebben een babynest van Done by Deer en gebruiken hem in de box, maar ook op ons bed of op het vloerkleed in de woonkamer.

Unieke boxmobiel

Een boxmobiel vinden naar mijn smaak was ook nog niet heel erg makkelijk. Uiteindelijk kocht ik een boxmobielhouder bij Deem Design, een houten houder en hangers bij Mientje Frobel en vilten bladeren van Bezisa en zette deze zelf in elkaar en het muziek-ei van Miniverse kregen we cadeau.

Zachte dekens

We hebben in de loop der jaren een aardige collectie van dekens en grote hydrofiele doeken gespaard. Onze favorieten momenteel zijn de grote hydrofiele doeken van de Hema, dekens van Modeerska Huset en beiden van tinycottons. Allemaal even zacht voor onze kleine baby Senne.

Over Marike van Mamalifestyle

Sinds de komst van haar zoon Javian kreeg Marike Bijlsma er een heleboel nieuwe hobby’s bij: de kinderkamer inrichten, kinderkleding shoppen en kinderfeestjes tot in de puntjes bedenken. Ondertussen deelt ze al het moois dat ze tegenkomt op Mamalifestyle.nl. Voor vtwonen laat ze zien hoe dat eruitziet achter de schermen: de zoektochten naar mooie kinderspullen, het DIY’en met een loslopende peuter en het allemaal samenbrengen in huis én tuin.

nog meer: bloggers