Allemaal Artis: de hele dierentuin in een doosje

Welk kind is er nu niet dol op dierentuinen? Helaas heeft niet elk huis plek voor een dierentuin in de achtertuin. Gelukkig heeft dierentuin Artis daar iets moois voor bedacht: een hele dierentuin in een doosje! 

mamalifestyle allemaal artis houten blokken mamalifestyle allemaal artis flamingo pinguin

Houten blokken

Naast dieren zijn houten blokken ook vaak geliefd door kinderen. Houten blokken prikkelen de fantasie, er zijn immers een hoop dingen te maken van een paar simpele blokken. Dat bewijst ook de blokkendoos ‘Allemaal Artis‘: een doosje met 40 houten blokken met verschillende prints op elke zijde. Bijgevoegd een boekje met meer dan 130 voorbeelden van dieren, insecten en planten die gemaakt kunnen worden met de blokken.

Dierentuin mee naar huis

Christian Borstlap, de ontwerper van ‘Allemaal Artis’, ontwierp ook de welbekende Artis de Partis knuffel samen met David Snellenberg. Over de toffe blokkendoos zegt hij zelf: “Het ultieme souvenir is toch dat je alle dieren met je mee naar huis kan nemen.” De blokkendoos is dan ook te koop in de winkel van Artis. Een superleuk cadeautje voor kinderen na een bezoek aan de dierentuin in onze hoofdstad.

Nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer gemaakt kan worden met de blokken van ‘Allemaal Artis’? Bekijk de toffe video met heel veel dieren.

Mamalifestyle

Marike Bijlsma portretfotoSinds de komst van zoon Javian heb ik er een heleboel nieuwe hobby’s bij: kinderkamer stylen, kinderkleding shoppen en kinderfeestjes tot in de puntjes bedenken. Ondertussen deel ik al het moois wat ik tegenkom op Mamalifestyle.nl. Voor vtwonen zal ik laten zien hoe dat er uitziet achter de schermen: de zoektochten naar mooie kinderspullen en alles voor onze baby Senne, het DIY’en met een loslopende peuter en het allemaal samenbrengen in huis én tuin.

nog meer: bloggers