De kerstfavorieten van blogger Aurélie van Lovelifelovefashion

All I want for Christmas is… Het is weer zover, lijstjes maken met cadeautips. De laatste jaren stonden die vol met interieuritems om ons #projecthometobe een duwtje in de rug te geven. Dit jaar is het een mix van spulletjes voor ons huisje maar ook stiekem voor mezelf. Benieuwd?

Kunst in kaart: Ibiza

Ik ben fan van de landkaartposters die je meer en meer begint te zien. We hebben er momenteel al 2 maar willen graag nog een derde in kleiner formaat. Alleen was de vraag heel lang: van welke locatie? We willen namelijk wel eentje van een plaats die iets betekent voor ons. Toen ik die van Ibiza spotte begonnen mijn ogen te fonkelen. Volgend jaar trouwen we daar… die is dus perfect! Helemaal leuk is dat we de achterkant kunnen gebruiken om tijdens de trouw onze gasten een leuke boodschap op te laten schrijven. Zo wordt die meteen extra speciaal voor ons.

Malagoon plaid

Groen en zacht. Do I need to say more. Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje voor onze zithoek maar het lief vindt dat we genoeg dekentjes en plaids hebben. Dear Santa, je bent dus mijn laatste hoop.

Club Manhattan foxy chain choker

Girls will be girls. Juwelen is iets wat ik de laatste 2 jaar mezelf wat ontzegd heb. Prioriteiten enzo weet je wel. Deze prachtige simplistische ketting kan dus niet ontbreken op mijn christmas wishlist.

Zusss klembord

Dit klembord is zo een simpel iets waar je zoveel creatieve kanten mee op kan. Ik hou van foto’s en leuke beelden, maar wil tegelijkertijd ook niet teveel ophangen aan de muur. Dit is dus perfect om mijn favoriete beeld van de maand een plekje te geven in ons interieur.

Zusss wensdoosje hout met kaars

Persoonlijk vind ik kaarsen zo een fijn cadeau. Je geeft iemand namelijk heel wat gezellige avonden cadeau. Maar een kaars die naar schone was ruikt… ding, ding, ding we have a winner! Die wil ik! Bovendien komt deze in een super cute doosje waar ik achteraf al mijn nieuwe juweeltjes (#hoopvol) in kan opbergen.

24bottles Urban Bottle drinkfles

Je hebt soms van die praktische cadeaus die je echt niet wilt krijgen zoals een kruimeldief. Dit is er eentje dat zeer welkom is! Ziet er superleuk uit en het is praktisch. Ideaal voor het sporten en goed voor het milieu. Binnenkort vertrekken we trouwens 5 weken met de rugzak naar Thailand. Een goede drinkfles is een van de weinige dingen die ik echt nog nodig heb!

Boek Lonely Planet’s Ultimate Travelist

We HOUDEN van reizen! Onze volgende reis komt eraan maar tegelijkertijd ben ik stiekem al aan het wegdromen over de mogelijke volgende bestemming. Met dit boek kan ik uren dromen en ontdekken vanuit mijn luie zetel. Of vanuit het vliegtuig richting Thailand?

Over Aurélie van lovelifelovefashion.be

Digital Marketing Assistent en Grafisch Designer by day, blogster by night. Aurélie Van Houte creëerde lovelifelovefashion.be in 2013, en heeft sindsdien nog geen seconde spijt gehad. Ze houdt van het leven, mode, lolcats én interieur. Voor vtwonen probeert ze de dromen die op haar bucketlist #projecthometobe staan waar te maken. Ze pimpt meubeltjes, spaart voor de leukste interieuritems en creëert zo een echte thuis in haar eigen appartement in hartje Gent.

Tekst en foto’s: Aurélie Van Houte

nog meer: bloggers