Lifestyleproducten van het Deense merk Meraki

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, fijne duurzame merken op Instagram, via-via, op beurzen… Maar soms hoef je niet ver te gaan: Meraki ontdekte ik gewoon in onze vtwonen-shop. Dit prachtige Deense merk maakt huidverzorgings- en lifestyleproducten, maar ook afwasborstels en schoonmaakmiddel. Zo wordt schoonmaken een feest en je huis een spa.

Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorging Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorging Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorging Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorgingLiefde voor de natuur staat voorop bij Meraki. Daarom bevatten hun producten geen parabenen, geen kleurstoffen, geen SLS… Wat dan wel? Essentiële olie bijvoorbeeld. Daarnaast verkopen ze ook handige hulpmiddelen, zoals een gezichtsspons of bamboe nagelborsteltje. Het merk heeft alles in huis om van jouw eigen huis een spa te maken. Daar hoort een chique geurkaars bij. En bijpassende handdoeken.

De collectie van Meraki shop je bij vtwonen of via de Meraki webshop.

Over Laura van Laura en James

Laura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.be vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron fotografie Meraki  | Tekst www.lauraenjames.com

 

nog meer: bloggers