Kerst in de kinderkamer

Het kerstvirus heb ik overgedragen aan mijn kinderen. Bij ons thuis is dus niet alleen de woonkamer in kerstsfeer, maar ook de kinderkamers moeten eraan geloven. Kerst in de kinderkamerStickers Pax & Hart (Cozykidz). Lichtjes & kerstversiering: tuincentrum.kerst in de kinderkamerHouten kerstdecoratie: Loods 5. Tafeltje en stoeltje: kringloopwinkel. Lampje: Mossdesign (Stockhomeshop).

Kamer Evie

Sinds Evie het kerstvirus van mij heeft meegekregen, mag ze elk jaar een kerstbal uitzoeken, die ze in haar eigen kerstboompje mag ophangen. We hebben nu al een aardige collectie van de meest speciale ‘ballen’. Dit jaar wilde ze heel graag de gekleurde lampjes en als het aan haar ligt, blijven die het hele jaar door branden.

Kamer Bram

Bram snapt er natuurlijk niets van, maar het is gewoon een heel enthousiast mannetje. Bij elke kerstboom of slinger lichtjes die hij ziet roept hij hard: “Oooooh! Woow!”. Wanneer hij boven is, gaat hij snel naar Evie haar kamertje voor de kerstboom. Hij kreeg dit jaar dus een eigen boompje. En helemaal Bram-proof, dus er was niets breekbaars in te vinden! Evie en ik verfden het houten boompje (die oma 2 jaar geleden zelf maakte van sloophout) in de kleur van zijn kamer (okergoud) en deden er van die kleine draadlichtjes in. Hij is gek op diertjes en koekjes, dus wat gehaakte beestjes en peperkoeken versiering maakte het af. De konijntjes zijn stickers en die zijn ook op een muur van zijn kamer te vinden.

Iedereen hele gezellige kerstdagen!

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieurstylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met haar blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle. Ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Want er is zoveel moois te ontdekken! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamerstyling, omdat je daar meestal nog een tikkeltje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.be/ensuus.

Bron tekst en beeld: Suzanne de Jong

nog meer: bloggers