In huis buiten spelen

De R zit weer in de maand en terwijl ik dit schrijf, regent het buiten. Het is grauw en grijs. Niet echt mooi weer om buiten te spelen, maar ook geen zin om in de zetel te hangen. Wat zou het dan mooi zijn als je binnen wat actiever kunt spelen.&suus kinderkamer&suus kinderkamer&suus kinderkamer

Buiten spelen binnen

Zoals bijvoorbeeld in dit prachtige oude schoolgebouw uit de vtwonen binnenkijk special, die ik samen met fotograaf Jansje Klazinga maakte. Een hal waarin je kunt hockeyen en slaapkamers zo hoog dat je er makkelijk turnringen in kunt hangen. Met wat turnmatten eronder is het de ideale binnenspeelplek. Dat wil toch ieder kind? Ook in deze kamer in Alphen aan den Rijn kunnen de jongens hun energie kwijt als het buiten regent. De turnbok past helemaal in het stoere jongenskamerplaatje.

Zelf aan de slag?

Speur 2dehands af voor tweedehands klimrekken, turnmatten en bijvoorbeeld schommels. Een schommel kun je namelijk ook kwijt als je kleiner woont, door ze bijvoorbeeld in de deuropening op te hangen. Een klimrek tegen een leeg muurtje kan ook altijd. Schilder het klimrek in dezelfde kleur als de muur, dan valt hij minder op. Een hoogslaper? Een klimtouw ernaast om omhoog te komen is een leuk alternatief voor het trapje. En dan een goed boek en oordopjes voor jezelf als zij zich boven vermaken.

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieurstyliste en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met haar blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle. Ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Want er is zoveel moois te ontdekken! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamerstyling, omdat je daar meestal nog een tikkeltje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.be/ensuus.

Fotografie: Jansje Klazinga | Styling en tekst: Suzanne de Jong

nog meer: bloggers