Hooked: haakjes in de kinderkamer

Bij stylings voor kinderkamers gebruik ik eigenlijk altijd wel haakjes. De ideale accessoire om je kinderkamer leuk in te richten. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel erg praktisch, want je kunt er van alles aan ophangen. In de babykamer het eerste pakje dat jullie samen hebben gekocht bijvoorbeeld. En worden ze wat ouder? Denk dan aan jasjes, rugzakjes, zelfgemaakte knutselwerkjes of verkleedkleding.

kledinghaak

Haakjes in het thema van de kamer

Haakjes vind je in allerlei vormen en er is altijd wel iets te vinden in de stijl of kleur van jouw kinderkamer. Voor het merk That’s Mine uit Denemarken maakte ik de foto’s van hun producten. Deze haakjes zijn allemaal handgemaakt en geschilderd. De ijsjes en cactussen passen helemaal in de kinderkamertrend van nu. Bij Bram kregen de konijnenstickers gezelschap van twee konijnenhaakjes.

Dit zie je op de foto’s

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieurstyliste en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met haar blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle. Ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamerstyling, omdat je daar meestal nog een tikkeltje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.be/ensuus.

nog meer: bloggers