Villa Paradis: de ultieme vakantiebestemming aan zee

Op 50 meter van het strand van Oostduinkerke vind je Villa Paradis, de naam van dit vakantiehuis laat niks aan de verbeelding over en rijmt ook helemaal met de inhoud ervan. In de typische kustvilla vind je namelijk 8 slaapkamers, 6 badkamers, een bowlingbaan, zwembad, jacuzzi, hamam en sauna. Voeg daarbij een geweldig interieur toe en je krijgt de ultieme vakantiebestemming in eigen land.

Eerbetoon aan Jan

Evi, eigenares van Villa Paradis, opende de vakantievilla dit jaar als eerbetoon aan haar recent overleden echtgenoot Jan. Jan was altijd grenzeloos positief en kon als geen ander van het leven genieten. Beide zaken probeerde Evi dus heel erg in de inrichting van het vakantiehuis te verwerken.

Fris, met een vleugje rock ’n roll

Door het gebruik van veel wit en natuurlijk licht voelt de woning heel fris en licht aan. Toch voel je de luxueze sfeer overal door het huis waaien. De badkamers zijn de eyecatchers van het huis. De combinatie van marmer, de levensgrote zwart-wit-foto’s, het koperen kranenwerk en de zwarte accenten zijn ronduit prachtig. Wat ik persoonlijk ook zelf heel leuk vind, is dat elke kamer een vleugje persoonlijkheid krijgt door het verwerken van foto’s en quotes. Hip, luxueus en een tikje rock ’n roll, dat is Villa Paradis helemaal.

Ook heerlijk in de winter

En al loopt de zomervakantieperiode op zijn eind, mij lijkt dit ook dé bestemming bij uitstek in de winter. Doordat het huis zoveel entertainment biedt is het zelfs fijn om veel binnen te kunnen zijn denk ik. Wissel een wellness-sessie of bowlingtoernooi af met een ijskoude wandeling op een leeg strand en je hebt de perfecte vakantiedag!

Praktisch

Villa Paradis 
Oeverbankhelling 8
8670 Oostduinkerke

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Of nee vier, want sinds kort is ze mama geworden van Lucet. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar ook op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis.

nog meer: bloggers