Lolotte, een hotspot om hebberig van te worden

In de leuke Christinastraat in Oostende vind je sinds een viertal maanden een geweldige lifestyle concepstore met Scandinavisch design voor jong en oud. Charlotte en Anthony hadden al tien jaar een speelgoedwinkel op de dijk in Oostende, maar wilden graag een nieuwe uitdaging. Toen hun zoontje Vic een dikke twee jaar terug geboren werd moest Charlotte steeds naar Antwerpen als ze leuk gerief voor zijn kamertje zocht en dat was ze meer dan beu. “Waarom startten we niet zelf zo’n hippe shop?” dacht het koppel. En wat ben ik hen (nu ik zelf zwanger ben) dankbaar om dat geweldige idee!

Voor jong en oud

Bij Lolotte kun je heel wat kids stuff vinden: van deco, tot speelgoed, knuffels en tipi’s, maar ook kledij, slaapzakken,… Daarnaast kun je er ook hippe Cluse horloges, leuke deurmatten of toffe verlichting scoren! Voor elk wat wils dus.

Christinastraat

Bovendien is de Christinastraat op zich echt wel een ommetoertje waard. Er zitten tal van leuke nieuwe shops zoals Belly Boutique (toffe zwangerschapskledij), de hippe zimbashop en ook Baristas No75 (een zalig koffiehuisje) heeft er zijn spot. Ideaal dus als alternatief voor de drukke winkelstraat!

Praktisch

Lolotte vind je in de Christinastraat 44 in Oostende of online. Open van maandag tot zaterdag tussen 10u en 18u en zondag tussen 14u en 18u.

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar ook op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis.

Tekst & fotografie: Eliza De Waele

nog meer: bloggers