Blauw als de zee in de kinderkamer

Wie me volgt op Instagram of mijn blog wist het al: ik heb een dochter! Op 2 februari kwam onze lieve Lucet ter wereld en ons leven was sinds dat moment een kleine rollercoaster aan ervaringen en gevoelens. Iets waar ik me tijdens mijn zwangerschap heel erg vaak mee bezighield was de kinderkamer uiteraard!

Blauw in de kinderkamer

We maakten van ons rommelkamertje een pareltje, al zeg ik het zelf! Ik wilde hier graag met wit werken, maar ook met blauw. Blauw is de kleur van de zee, is een rustgevende kleur en toevallig ook heel erg hot op dit moment. Ik ging voor de kleur Denim Drift van Levis omdat ik dat een heel mooie grijsblauwe variant vindt. Ik zag er als het ware een beetje onze Noordzee in.

Wat ik ook niet wilde, was dat de kamer te donker zou worden. Het blauw mocht dus niet overheersen. En een accentmuur vond ik wat saai. Op Pinterest vond ik gelukkig het leuke idee om zelf een patroon op de muur te schilderen! Een niet zo makkelijke klus waar je je hoofd echt even moet bijhouden, maar met zo’n leuk resultaat! En eigenlijk heb je alleen wat geduld, een fijne hand en goeie afplaktape nodig. Wat vinden jullie van het resultaat?

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar ook op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis.

nog meer: bloggers