Modelfoto’s aan de muur

Ken je ze: de portretten die je grijpen bij de eerste aanblik? Die een eyecatcher zijn in je woonkamer of andere ruimte in je huis? Martine van Via Martine maakte een prachtige reeks portretten en ze zijn een regelrechte hit!
posters en kaarten
poster modelfoto
via martine

Tijd voor iets nieuws!

Martine, van Via Martine, levert Instagramprints en -producten (producten met je Instagramfoto’s) maar sinds enige tijd ook een prachtig nieuw product: modelfoto’s op kaart- of posterformaat.

Al een tijdje liep Martine met het idee rond om naast haar succesvolle Instagramproducten (o.a. magneten, posters, polaroids, kaarten, kalenders) iets anders te doen. Tijd voor actie! Ze schakelde fotografe Lotje van Lotshots Fotografie in en maakte portretten van modellen. Alleen de allermooiste portretten, in zwart-wit of kleur, zijn geselecteerd voor de shop van Martine.

Uit deze selectie kies je je favoriete foto, je kiest het formaat en het materiaal (poster of forex) en binnen een paar dagen heb je je eyecatcher in huis. Welke hoekje in huis ga jij stylen met een mooie modelfoto?

Over Elske van Elskeleenstra.nl

Elske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Fotografie en styling: Elvera van Schaik

nog meer: bloggers