Lente op papier

De bomen staan volop in de bloesem en langzaam wordt het buiten weer groen. Fluitende vogels en bloeiende bloemen… Lente! Wil je ook thuis een vleugje lente aan je interieur toevoegen? Dan zijn deze mooie posters met botanische prints een heel goede keus!

sparkling paper poster

sparkling paper poster

sparkling paper poster

Lentekriebels

Met de zon op de ramen krijg ik altijd de kriebels. Zin om op te ruimen en in huis wat te veranderen. Nieuwe kussens op de zetel, een nieuwe vaas voor een lenteboeket én een nieuwe poster aan de wand. Een hoekje in huis fris je helemaal op met deze mooie botanic collectie van Sparkling Paper.

Een vlinder (mijn persoonlijke favoriet!), een takje van een varen of een lieve mus. Ik vind ze allemaal mooi en het kleurgebruik fijn subtiel. De posters van Sparkling Paper zijn verkrijgbaar in diverse formaten en je vindt ze ook hier in de shop van vtwonen.

Over Elske van Elskeleenstra.nl

Elske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl.  In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

nog meer: bloggers