Handgemaakte kussens van How About Frankie

Op social media vind ik het altijd leuk om rond te struinen, op zoek naar mooie beelden en inspiratie. Pinterest is goed voor uren tijdverdrijf maar ook scroll ik minstens zo graag door de foto’s op Instagram. Fijne interieurs in allerlei stijlen, persoonlijke foto’s, natuurpracht… er komen zoveel mooie dingen voorbij. Op Instagram kwam ik ook het account tegen van How about Frankie: een klein Nederlands label dat handgemaakte, funky kussens verkoopt. How about Frankie

How about Frankie

How about Frankie

Creative soul Mirelle, het gezicht van How about Frankie, maakt alle kussens zelf. De diagnose borstkanker deed Mirelle het roer omgooien: het leven is te kort om niet je hart te volgen! Ze verkocht haar bedrijf en startte How about Frankie. Haar eigen merk waarmee ze haar liefde voor interieur omzet in creatieve daden. Een mooi verhaal van een sterke vrouw! Dat vind ik bewonderswaardig en dat maakt het mooie kussen dat nu bij ons op de zetel ligt net even specialer.

Ik koos een kussen uit de shop van How about Frankie, de Mellow Yellow. In de shop vind je nog meer kussens in mooie kleuren en de grafische, geometrische vormgeving vind ik geweldig. Allemaal met die kenmerkende 80’s look en gemaakt van 100% wolvilt. Zit je ideale kleurencombinatie er niet bij, dan is het ook mogelijk om een kussen op maat te laten maken.

De shop van Mirelle, How about Frankie, vind je hier en je volgt haar hier op Instagram: @howaboutfrankie. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Leuk als je me volgt en jouw inspiratie met me deelt!

Over Elske van Elskeleenstra.nl

Elske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron fotografie en tekst: Elske Leenstra

nog meer: bloggers