Creatieve workshops van DIY blogster Clo Clo

Interieurgoeroe. Blogster. Creatieveling. Ondernemer. DIY-koningin. Er zijn veel facetten aan de doe-het-zelf-diamant die Anne-Catherine Gerets heet. Na haar studies taalkunde en interieurontwerp zocht ze een Belgische blog over interieur, design en creativiteit. Omdat ze binnen de bestaande blogosfeer haar gading niet vond, besloot ze er zelf aan te beginnen met Clo Clo. Gelukkig, want Anne-Catherine inspireert ons zelf onze (al dan niet creatieve) handen uit de mouwen te steken.

‘Quand tu souris, je m’envole au paradis, je vais à Rio de Janeiro’

Is Clo Clo de bijnaam van Anne-Catherine? Had gekund. Maar het is die van de Franse zanger Claude François. Anne-Catherine is gek op zijn legendarische liedjes en danspasjes en besloot haar blog naar hem de vernoemen. Clo Clo staat voor een serieuze portie joie de vivre met een knipoog.  Onder het motto ‘het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen’, gaat ze ook voor vtwonen aan de slag met haalbare DIY-ideeën die smaken naar meer.

Clo Clo Studio

Clo Clo Studio is de creatieve interieurstudio die Anne-Catherine uit de grond stampte in 2016. Na de oprichting van haar blog, volgde ze ook een coachingstraject van BAAS. Zo ontdekte ze haar zin voor ondernemen. Stap voor stap veranderden haar dromen in een concreet businessplan. In 2016 waagde ze uiteindelijk de sprong om zelfstandig te beginnen. Met Clo Clo Studio doet Anne-Catherine creatieve stylingprojecten en communicatieopdrachten met als belangrijkste focus interieur. Daarnaast is ze ook oprichtster van Clo Clo Workshops, een uniek concept waarbij interieurworkshops gecombineerd worden met een heerlijk ontbijt op een hippe locatie.

Clo Clo Workshops

Creatieve interieurworkshops gecombineerd met een heerlijk ontbijt in een hippe bar. Een gat in de markt, moet Anne-Catherine gedacht hebben. Als je fantastische doe-het-zelf-ideeën hebt, maar worstelt met de uitwerking, is zo’n workshop jou op het lijf geschreven. Anne-Catherine helpt je van naald tot draad en zorgt dat je met een prachtige (Instagramwaardige, zelfs) creatie terug naar huis keert.

Praktisch

Workshop Origami lamp
Datum: 10.06.2017 / 10:00-13:00
Locatie: STAY, Nationalestraat 49, Antwerpen
Prijs: 60 euro
Details: Tijdens deze interactieve workshop brengt Anne-Catherine enkele vouwtechnieken aan het licht en ontplooi jij samen met haar je creativiteit. Succes gegarandeerd.

Wil je deelnemen aan deze originele workshop (inclusief ontbijt, materiaal en ervaring)? Stuur dan een mail naar coucou@cloclo.be. Laat haar ook weten welke kleur je mooi vindt voor het origamipapier (tip: pastel is altijd mooi!).

Tekst: Isa Naeyaert

nog meer: bloggers