Binnenkijken in een huis met een strandhuisgevoel in Meppel

beeld vtwonen Beeld

Met allebei een drukke baan wilden Anouk en Sylvian dat hun huis een oase van rust zou worden. En wat is er rustgevender dan een vakantie? Door het strandhuisgevoel in huis te halen hebben zij een zen paradijs gecreëerd, en dat gewoon in Meppel. Kijk hier hoe ze dat gedaan hebben.

Lees verder onder de advertentie

bewoner(s): Anouk en Sylvian met hun hond Tom

waar: Meppel

soort huis: Vrijstaand huis uit 1913

soort bouw: Bestaande bouw

woonoppervlakte: 130 m2

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Het strandhuisgevoel creëer je zo

In dit huis hoor je bijna het geluid van de zee, zo zomers voelt het. Hoe haal je dit strandhuisgevoel nou zelf in huis? Stap één is het samenstellen van een kleur- en materialenpalet dat je verwacht te zien op het strand. Wit en grijsblauw, onbewerkt hout en linnen, riet en schelpen. Anouk heeft zelfs een bosje zeegras in een glazen vaas gezet: duinen in de woonkamer! Met tropische planten, zoals een palm of monstera, kun je niet meer om het zomerse gevoel heen. Een ander leuk idee van Anouk: ze heeft overal rieten placemats tegen de muur getimmerd. Simpel, goedkoop en supereffectief.

Lees verder onder de advertentie

Benieuwd hoe de eetkamer van Anouk en Sylvian eruit ziet? Kijk hier binnen.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Souvenirs als accessoires

Til de vakantiesfeer naar een hoger niveau door letterlijk de vakantie in huis te halen met vakantiefoto’s en souvenirs. Anouk: ‘Op reis houd ik altijd mijn ogen open voor interieurinspiratie. Soms zie je dingen in het buitenland die je thuis niet zo snel zou zien. Zó kan het dus ook, denk ik dan. Ik neem ook altijd mooie interieursouvenirs mee: een poef uit Marokko, een foto uit Maleisië of een beeldje uit Afrika. Zo heb je een beetje van je vakantie in huis én word je elke keer aan die mooie reizen herinnerd als je er voorbij loopt.’

Ben jij fan van het vakantiegevoel? Haal dan met deze stylingtips de strandfeer in huis. En lees dit als je benieuwd bent hoe je met souvenirs stylet.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Shop de stijl…

Bron: vtwonen 08-2020 | Productie Coco Features | Fotografie Lucie Beck | Tekst Anna van der Heijden

Lees verder onder de advertentie