Binnenkijken in de duurste camper ter wereld met skylounge en bar

Op pad met de camper. Voor de een de ideale vakantie en voor de ander een hel. Toch is de kans groot dat beide groepen hun ogen uitkijken bij het zien van de allerduurste camper ter wereld, ter waarde van ruim drie miljoen euro. Maar hey, dan heb je ook wat.

Buitenaards

Maak kennis met de Elemment Palazzo Superior, gemaakt door het Oostenrijkse merk Marchi Mobile. Het ontwerp van de voorkant van de camper lijkt wel van een andere planeet. De ronde voorruit is geïnspireerd door de jaren ’70, wat hem een unieke look geeft. Neem plaats achter het stuur en je waant je in een superchique, high-tech omgeving met helikopter vibes. De royale voorruit zorgt voor een prachtig panorama-uitzicht. Met dit soort luxe ga je in ieder geval goed gehumeurd de weg op.

Futuristisch

De Elemment Palazzo Superior is maar liefst 13,7 meter lang en vier meter hoog. Zodra het dakterras is uitgeklapt, is de hoogte zelfs zes meter. Daardoor heb je in totaal 68 vierkante meter woonoppervlakte. Tijdens het rijden is de camper 2,55 meter breed, maar zodra de camper is geparkeerd kan deze automatisch uitgeschoven worden tot vijf meter breedte. Ofwel: een prima plek om te vertoeven zónder dicht op elkaar te hoeven zitten.

Hotel op wielen

Zodra je via de automatisch uitklapbare trap de camper binnen bent gelopen, kijk je je ogen uit. De camper beschikt over een master bedroom met grote tv en een kingsize bed vergezeld door een kledingkast en led-verlichting rondom de randen van het bed. Nice to know: dit bed wordt gemaakt door hetzelfde bedrijf dat bedden maakt voor de Britse koninklijke familie. Verder beschikt de camper over vloerverwarming, een keuken, bank van vier meter en een badkamer met regendouche en toilet. And last but not least: een dakterras en een luxe loungeruimte. Hier wil je nooit meer weg.

bar caravan
dakterras caravan

LEES OOK
Het interieur van deze campers is om bij weg te dromen

nog meer: binnenkijken