Het interieur van deze campers is om bij weg te dromen

beeld vtwonen Beeld

Wat een droom: wonen in een camper waarmee je de wereld rond kunt reizen. Voor sommigen is deze droom werkelijkheid. Zij bouwden hun gammele campers om tot een prachtige tiny homes op wielen. Helemaal leuk: je kunt deze prachtcampers volgen op Instagram. Laat je inspireren door het camper-interieur van deze reizigers!

Lees verder onder de advertentie

Frank en Ella van @webuildacampervan

Nederlanders Frank en Ella hebben huis en haard verlaten en leven in hun zelf omgebouwde campervan. Ze trekken heel Europa door met z’n tweetjes en dat ziet er maar super relaxed uit! Ze maken de mooiste foto’s van hun camper-interieur die je via hun Instagramaccount kunt blijven volgen. Doe je meteen wat camper-interieurinspiratie op!

Sandra van @offthegridwith

Sandra reist in haar eentje de wereld over in haar eigen omgebouwde ‘van’. Ze deelt haar avonturen en prachtige camper-interieur op Instagram: een pagina waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

Lees verder onder de advertentie

Sydney Ferbrache van @divineontheroad

Ook Sydney heeft haar huis gelaten voor wat het was en reist nu samen met haar hond de hele wereld over. Haar camperbusje is net groot genoeg voor hen twee en de binnenkant is klein maar fijn. Het interieur is minimalistisch en eclectisch tegelijk.

Lees verder onder de advertentie

Kendle en Morgan van @beachedvanlife

Hou je van Ibiza-sferen en een nonchalante bohemian stijl, dan is dit account nu al je favoriet. Kendle en Morgan hebben hun van heerlijk knus aangekleed en van de plekken waar ze hun huis op wielen fotograferen word je meteen stikjaloers. Voer om te volgen, dus!

Shop de camperstijl…

Lees verder onder de advertentie

Bron: Foto 1: Styling: Cleo ScheuldermaFotografie: Jeroen van der Spek | Foto 2, 3, 4, 5: Instagram