6x binnenkijken: een keuken om van te dromen

Heb jij nog niet de droomkeuken waar je zo naar verlangt? Dan is dit de plek om inspiratie op te doen. Binnenkijken in zes verschillende huizen waar al een keuken om van te dromen gerealiseerd is. Of het nou is om inspiratie op te doen of om even bij weg te dromen…

landelijk industrieel

1. Middelpunt

Binnenkijken in een compleet blond houten keuken in Woerden

De blond houten keuken is het stralende middelpunt van het huis van Wanda en Hendrik Jan. De ruimte heeft de uitnodigende en relaxte sfeer gekregen waar zij naar op zoek waren. Inclusief veel ruimte, een kookeiland met barkrukken en alle benodigde inbouwapparatuur aanwezig: wat wil je nog meer?

2. Fijn formaat

op maat gemaakte keuken

De eettafel nam bij Stephanie in huis te veel ruimte in en dus besloot ze een eigen bartafel te DIY’en. Het resultaat? Een prachtige keuken waarin de ruimte optimaal benut wordt. Met een stoere touch door de leren handgrepen en betonnen aanrechtblad. Zo zie je maar dat een droomkeuken niet groot hoeft te zijn!

LEES OOK
5x een dit-wil-ik-dus-ook woonkeuken

3. Karakter

houten zwarte keuken

Aan de keuken zie je het niet per se af, maar de afgebikte bakstenen muur verraadt het karakteristieke karakter van deze woning in Arnhem. In deze keuken is alles strak weggewerkt in de keukenwand en in combinatie met het kookeiland een keuken om van te dromen!

4. Uniek

De opdracht is goed begrepen als de keuken de eyecatcher van het huis is geworden. Deze koperen keuken is dat zeker, evenals bijzonder en uniek. De keuken heeft een U-vorm, wat garant staat voor genoeg opbergruimte én zeeën aan werkruimte. Ideaal!

LEES OOK
Meer dan genoeg ruimte met een U-keuken

5. Marmer & eikenhout

Deze keuken van de populaire blogsters van Our Food Stories is duidelijk geïnspireerd op klassieke Engelse interieurs uit het midden van de vorige eeuw. De eikenhouten kasten zijn eigenlijk mooie meubelstukken, die ook in een woonkamer niet zouden misstaan.

6. Natuurlijke touch

keuken met gietvloer

Sfeer brengen in een nieuwbouwhuis: daar hadden Esther en Bart geen moeite mee. De natuurlijke touch die ze in huis hebben aangebracht, zie je ook terug in de keuken. Het rustige kleurenpalet in combinatie met de gietvloer zorgt voor een aangename sfeer. Een plek waar je tijd wilt doorbrengen!

LEES OOK
4x woonidee: creëer rust met natuurlijke elementen

nog meer: binnenkijken