4x woonidee: creëer rust met natuurlijke elementen

beeld vtwonen Beeld

Het Hoofddorpse nieuwbouwhuis van Esther en Bart mistte karakter. Daar moest wat aan gebeuren. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen no-time toverde het stel hun woning om tot hun droomhuis, vól natuurlijke elementen. ‘Ons kleurpalet is natuurlijk, met een vleugje Kim Kardashian door het beige’, vertelt Esther. Kijk de kunst af en creëer meer rust met natuurlijke elementen.

Lees verder onder de advertentie
Stoel vintage vondst soortgelijke Florentine van Beliani Beeld
Hanglamp Georges.Bloempot The Garden Store. Overig herkomst onbekend. Beeld

1. Rotan, bamboe, riet

De natuurlijke materialen rotan, bamboe en riet staan niet alleen trendy in je huis, maar creëren ook een ontspannen en rustgevende sfeer. Deze materialen geven je interieur direct een warme uitstraling en zijn tegelijkertijd hartstikke duurzaam en goed te combineren met andere materialen. Win-winsituatie dus!

2. Meer groen in huis

Zoals Esther zegt: ‘Veel groen is minder onderhoud.’ Buiten dat groen een rustgevende kleur is, zijn planten ook een ideaal interieuraccessoires. Zonder al te veel moeite, fleuren ze je interieur direct op. Zet er een paar in je woonkamer, keuken of slaapkamer en zie direct het verschil.

LEES OOK
Bekijk hier het hele nieuwbouwhuis van Esther en Bart

Lees verder onder de advertentie
Keuken maatwerk van Maek Meubels. Kraan Quooker. Lampen boven kookeiland Frama, boven aanrecht DCW Editions. Accessoires via The Garden Store. Beeld
Latten rondom het huis thermo pine design rabat. Bijzettafel Fatboy. Gele en groene vaas bloemenwinkel Jasmijn. Beeld

5. Natuursteen

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals natuursteen, creëer je een rustige uitstraling in het interieur. Esther en Bart hebben gekozen voor een marmeren keukenblad. Deze robuuste uitstraling maakt van hun keuken een echte eyecatcher.

4. Verbind buiten met binnen

Esther en Bart hebben er bewust voor gekozen om hun tuin bij hun interieur te betrekken. Zo loopt de binnenvloer zonder drempel over in de tuin, zodat je gelijk naar buiten loopt. Natuurlijker kan niet, toch? Daarnaast hebben zij de buitenmuren van hun huis van houten latten voorzien. Hierdoor krijgt hun huis ook van buiten een natuurlijke en rustige uitstraling.

Shop de stijl

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen 08-2021 | fotografie Muk van Lil | tekst Laura Zuidema