4x woonidee: decoratietips voor een tijdloze kerstsfeer

De woonboot van Annelies en Hans heeft een witte basis, zwarte kozijnen en kleurrijke meubels. Het perfecte canvas voor de geliefde kerstversiering. “De kerstversiering is niet alleen voor tijdens de feestdagen, maar ook voor erna.” Zo kun jij, net als Annelies en Hans, het huis decoreren in een tijdloze kerstsfeer.

lange eettafel
Eettafel Van Dijk & Ko. Stoelen Piet Hein Eek X Ikea. Hanglamp Illaria via Made. Kinderstoelen Stokke. Taartplateaus Prchtg (links) en Engel. Overig herkomst onbekend.
kerstboom op standaard
Kerstboom op standaard Kerstboombox. Kruk LavaBird. Behang Roomblush. Bijzettafel Ikea. Bureau herkomst onbekend.

Kerstversiering aan de wand

Met wat dennentakken in muurvaasjes creëer je een instant kerstsfeer. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Hou het rustig met een paar glazen muurvaasjes met een dennentak erin. Wil je meer? Ga dan voor gekleurd glas en hang er meer aan de wand.

Cadeaus onder de boom

Je hoeft niet te wachten met een goed gevulde boom tot kerst. Verhoog de feestvreugde door mooi ingepakte pakjes, al dan niet leeg, onder de boom te leggen.

LEES OOK
Benieuwd naar de woonboot van Annelies en Hans? Kijk binnen

roze tegels in de badkamer
Wandtegels Designdesigntegels. Badmat Jysk. Handdoeken H&M Home. Zeeppompje The Gift Label. Zeepbakje Foekje Fleur. Ovale spiegel Loods 5. Spiegel met krans Jysk. Kandelaar Lunedot. Overig herkomst onbekend.
Bed Gjöra van Ikea. Kussen bruin Loods 5, kussen roze V. at the City.

Kerst in de badkamer

Voor het ultieme kerstgevoel trek je de feestdecoratie ook door in de badkamer. Dat kan al met een paar kleine items als een kaars, kerstkrans en kleine kerstboom.

Zelf aan de slag

Met een beetje creativiteit kun je zelf leuke kerstversiering maken. Bijvoorbeeld deze leuke hangers aan het bed. Het enige wat je nodig hebt is touw, kleine vaasjes en dennentakken. Et voilà: de kerstsfeer is ook in de slaapkamer te vinden.

LEES OOK
Geef oude kerstballen een nieuw leven met deze DIY

nog meer: binnenkijken